Egyéb kategória

Szerezzetek be álomhozó kristályokat a nyugodt éjszakákért!

Nem nagy titok, hogy a kiegyensúlyozott lélekhez és az egészséges testhez szükség van sok-sok alvásra. Meg hát hosszú-hosszú éjszakákon át álmodni kedvenc pasink testéről, nos, az sem rossz, nem igaz? De mi van, ha az álommanó egyszerűen nem jön?

vous - 2016.11.12.
Szerezzetek be álomhozó kristályokat a nyugodt éjszakákért!

Ajánlottunk már nektek egy tuti szundiedzést, hogy visszaálljon a biológiai órátok a régi kerékvágásba, de itt is számtalan apró tippet adtunk, hogy igazán pihentető álomra hajtsátok a fejeteket. Sőt, ha esetleg délután szenderegnétek inkább, annak is megvan a mikéntje! Ám ha ezek a módszerek nem segítenek, még mindig bevethetitek az álomhozó kristályokat a Mindbodygreen oldal szerint. Az már kiderült, hogy pontosan milyen hatással bírnak a kristályok, és arról is írtunk, hogy a növényeiteknek is segítenek növekedni, ha melléjük teszitek. Nos, nincs ez másképpen az alvással sem; ha ezeket a köveket teszitek a párnátok alá, akkor hamarabb besétál hozzátok az álommanó. 

Ametiszt

A gyönyörű ametiszt védő hatással bír, és képes megnyugtatni, ami segít a meditálásban. Mivel a stresszt is tudja semlegesíteni, így a pihenésetek is sokkal zavartalanabb lesz. Mivel rezgései vibrálóak, ezért ne lepődjetek meg, ha intuitív álmaitok lesznek.

Objektum doboz

Kék kalcit

Ez a kristály a kék különböző árnyalataiban játszik, ami különösen nyugtató látvány a szemnek és a léleknek is. Jól ismert gyógyító és kikapcsolódást segítő hatása, ugyanis segít feloldani a felgyülemlett érzelmeket. Elnyeli a negatív energiákat, ám ne feledjétek, időnként hideg víz alatt meg kell tisztítani, hogy újra feltöltsön benneteket pozitív energiákkal.

Objektum doboz

Magnezit

Őszinte leszek, ez nem éppen a legszebb kő, viszont vonzza a békét. Ha a párnátok alá teszitek, akkor beburkol a nyugalom és a harmónia érzése, úgyhogy garantáltan kipihenten keltek.

Objektum doboz

Topáz

A topáz megnyugtat, feltölt, és gyógyít, ráadásul oda irányítja az energiát, ahol leginkább szükség van rá. Feloldja a feszültséget bennetek, és segít pihenni még a legkaotikusabb időszakotokban is. 

Objektum doboz

Nem hisztek benne? Azért egy próbát megér, nem?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.