Egyéb kategória

Egy John Lewis inspirálta karácsonyi reklámon olvadozik az internet

Már megszokhattuk, hogy a John Lewis áruházlánc minden évben egy szuperaranyos reklámmal rukkol elő, amit minden novemberben alig várunk. Most viszont megelőzte a hivatalos reklámot egy másik, John Lewis inspirálta karácsonyi reklám, amitől az internet teljesen meghatódott.

vous - 2016.11.08.
Egy John Lewis inspirálta karácsonyi reklámon olvadozik az internet

Emlékeztek a tavaly karácsonyi reklámra? Szerintem ti sem tudtátok úgy végignézni, hogy ne jelenjen meg a szemetek sarkában egy könnycsepp. Bár idén még nem jelent meg a hivatalos John Lewis reklám, akadt egy hasonló, ami nagyon meghatóra sikerült. 

Egy médiaszakos hallgató, Nick Jablonka ugyanis elkészített egy videót, amit a John Lewis reklámok inspiráltak és arról szól, hogy értékeljük a pillanatot – írja a Design Taxi. Az emberek pedig olyannyira imádják, hogy sokan úgy gondolják, ennek kéne lennie idén a hivatalos John Lewis reklámnak is.

Vigyázat, a videótól azonnal karácsonyi hangulatba kerülhettek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.