Otthon

6 dolog, amit azonnal dobjatok ki a fürdőszobából!

A fürdőszobaszekrényben nálatok mi van? Csak a szükséges dolgok, vagy igazi raktárrá varázsoltátok már a tárolót? Néha-néha mindenképp muszáj egy szelektálást tartanotok, ebben segítünk most egy kicsit!

vous - 2022.01.14.
6 dolog, amit azonnal dobjatok ki a fürdőszobából!

Nos, ha valakinek, nekem már nagyon rendet kellene raknom a fürdőszobaszekrényben, ugyanis azt vettem észre, hogy a termékek csak gyűlnek, de fogyni nem akarnak. Igen, én nem úgy vagyok tudatos vásárló, hogy csak azt veszem meg, amire tényleg szükségem van, hanem azt, amire szükségem lesz, de most jó az ára! Légyszi, nyugtassatok meg, hogy ezzel nem vagyok egyedül!

Segítség, elveszett a pénztárcám! - Ne pánikoljatok, cselekedjetek!

Kipróbáltuk, mennyi kiadástól szabadíthat meg egy kis tudatosság

„Első lépésként végiggondoltam, mi az, amire rendszeresen költök, mondván, hogy 'az élet része'. Három dologra adok ki rendszeresen: kajára, szórakozásra, vásárlásra. Szeretek jókat enni, szeretek a barátaimmal moziba vagy koncertre menni, és szeretem magam megjutalmazni néha egy-egy aprósággal. Nos, nem volt bonyolult a recept: ezen a három területen kellett költségkímélőbb megoldásokat találnom ahhoz, hogy húzzak a kiadásaimon.”

Viola tovább mesél itt!

Azonban fontos kiemelni, hogy a végtelenségig nem tárolgathatunk mindent, vannak olyan termékek, amelyektől nektek is azonnal meg kell szabadulnotok!

1. Üres flakonok

Kiürült a sampon vagy a tusfürdő flakonja? Miért kellene tárolgatni azokat? Mert „majd jó lesz az valamire még”? Vagy talán még kimosnátok egy kis vízzel a maradékot belőlük? Ugyan! Nincs ezekre szükségetek, kár tartogatni őket.

2. Használt borotvák

A borotvával kapcsolatban több cikket is írtunk már, például kiemeltük, hogy tilos a pasitokét használnotok. Akárcsak azokat, melyek régóta ott csücsülnek a polcon, és már többször is szőrtelenítettetek vele. Nem véletlenül hívjuk ezeket eldobhatóknak, tegyetek most ti is így!

Objektum doboz

3. Régi krémek

A krémeknek mindig a legeldugodtabb pontján van a szavatossági idő, de muszáj megkeresnetek és ellenőriznetek. Ugye nem akarjátok, hogy valamilyen bőrproblémátok legyen a lejárt dolgoktól? Ha nem bírtok elhasználni egy terméket időben, akkor válasszatok kisebb kiszerelést belőle.

4. Régi sminktermékek

Hiába büszkélkedhettek rengeteg sminkcuccal, könnyen előfordulhat, hogy a felét mindjárt a kukába dobjátok, mert kiderül, hogy már ezer éve ott lapulnak a neszesszeretekben. Üljetek le, alaposan és egyesével gondoljátok végig, mióta is használjátok, és ha túl régóta, vegyetek a terméktől fájó búcsút.

Objektum doboz

5. Kiszáradt arctisztító kendők

Remek kis termékek a nedves arctisztító kendők, még a vízálló sminkkel is elbánnak. Egészen addig, amíg ki nem száradnak, akkor aztán már hiába is dörzsölitek vele a szemeteket, csak felsértitek az amúgy is érzékeny bőrötöket.

Egy tipp: ha már nem záródik jól a csomagolás, tároljátok fejjel lefelé, így kevesebb levegő jut bele, és tovább használhatjátok!

6. Elhasznált fogkefék

Körülbelül 3–6 havonta kell(ene) lecserélni a fogkeféteket, hogy ne váljanak igazi baciteleppé. Maximum egy darabot megtarthattok azért, hogy felhasználjátok ezekre a célokra, melyeket Andi gyűjtött össze nektek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.