Egyéb kategória

„Hogy hozhattál ide egy 10 éve begyakorolt dalt?” – ez történt az X-Faktor mentorházában

Múlt héten megtudhattuk az X-Faktorban, a táborból melyik versenyzők jutottak tovább a mentorházba. Ma pedig tovább fokozódtak az izgalmak, mivel az énekeseknek ismét bizonyítaniuk kellett!

vous - 2016.10.29.
„Hogy hozhattál ide egy 10 éve begyakorolt dalt?” – ez történt az X-Faktor mentorházában

A stúdióból a zsűrik már a mentorházba vándoroltak át, ahol a csapatok legügyesebb énekesei közül kellett kiválasztaniuk, kiket visznek magukkal az élő adásba.

A 25 év felettiek

Első körben Gáspár Laci hallgatta meg a 25 év feletti versenyzőket, azonban nem volt mindenkivel túlságosan elégedett. Colette például egy olyan dallal állt ki, amivel már korábban nyert versenyt, és biztosra akart menni. Laci viszont nem örült a döntésnek, mert szerinte csak elővett a fiókból valami régit, holott ez az X-Faktor, itt tényleg oda kellene tennie magát.

Objektum doboz

Végül Balogh Eszter, Fejes Szandra és Ónodi János mellett döntött a mentor.

A Zenekarok

Másodikként ByeAlex mentorházába pillanthattunk be, ahol a csapatok között kellett választania az énekesnek. Itt sem volt hiány meglepetésekből, a kétfős Dynamite Dudes egyik tagja ugyanis törött lábbal sétált be, a másik pedig családi okok miatt nem tudta folytatni a versenyt, így a helyét egy új srác vette át, amiről a mentor is most hallott először.

Objektum doboz

Az élő adásban végül a Ham Ko Hammel, a Crossroadszal és a Soulbreakerszel találkozhatunk majd, holnap este pedig folytatódik a verseny, és kiderül, kiket visz tovább Puskás Peti és Tóth Gabi.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!