Egyéb kategória

„Hogy hozhattál ide egy 10 éve begyakorolt dalt?” – ez történt az X-Faktor mentorházában

Múlt héten megtudhattuk az X-Faktorban, a táborból melyik versenyzők jutottak tovább a mentorházba. Ma pedig tovább fokozódtak az izgalmak, mivel az énekeseknek ismét bizonyítaniuk kellett!

vous - 2016.10.29.
„Hogy hozhattál ide egy 10 éve begyakorolt dalt?” – ez történt az X-Faktor mentorházában

A stúdióból a zsűrik már a mentorházba vándoroltak át, ahol a csapatok legügyesebb énekesei közül kellett kiválasztaniuk, kiket visznek magukkal az élő adásba.

A 25 év felettiek

Első körben Gáspár Laci hallgatta meg a 25 év feletti versenyzőket, azonban nem volt mindenkivel túlságosan elégedett. Colette például egy olyan dallal állt ki, amivel már korábban nyert versenyt, és biztosra akart menni. Laci viszont nem örült a döntésnek, mert szerinte csak elővett a fiókból valami régit, holott ez az X-Faktor, itt tényleg oda kellene tennie magát.

Objektum doboz

Végül Balogh Eszter, Fejes Szandra és Ónodi János mellett döntött a mentor.

A Zenekarok

Másodikként ByeAlex mentorházába pillanthattunk be, ahol a csapatok között kellett választania az énekesnek. Itt sem volt hiány meglepetésekből, a kétfős Dynamite Dudes egyik tagja ugyanis törött lábbal sétált be, a másik pedig családi okok miatt nem tudta folytatni a versenyt, így a helyét egy új srác vette át, amiről a mentor is most hallott először.

Objektum doboz

Az élő adásban végül a Ham Ko Hammel, a Crossroadszal és a Soulbreakerszel találkozhatunk majd, holnap este pedig folytatódik a verseny, és kiderül, kiket visz tovább Puskás Peti és Tóth Gabi.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.