Egyéb kategória

A trend, ami egyenesen az égbe repít: konstellációs fülpiercingek

Amikor azt hittük, piercingek terén már nem érhet minket meglepetés, egy új trend jelent meg Instagramon, amitől nem csak csillagokat látunk – hanem csillagokat is hallunk. Az úgynevezett konstellációs fülpiercingek ugyanis egyenesen az égbe repítenek minket!

vous - 2016.10.29.
A trend, ami egyenesen az égbe repít: konstellációs fülpiercingek

Mivel a konstelláció a csillagászatban az égitestek együtállását jelenti, az új trend lényege, hogy a piercingek valóságos konstellációkat rajzoljanak ki a füleiteken, vagyis égitesteket, amik valamilyen kapcsolatban vannak egymással – írja a Hello Giggles

piercing köldök

Fejfájást szüntethet meg a piercing, ha jó helyre teszitek

Amit eddig gondoltatok a piercingről, az most gyökeresen meg fog változni. Anyáink tiltottak tőle, most azonban lehet, hogy ők is megenyhülnek. A piercing ugyanis megoldást jelenthet azoknak, akik krónikus fejfájásban, migrénben szenvednek.

A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok!

Bár ehhez nem elég egyetlen piercing, Brian Keith Thompson, tetoválóművész azt tanácsolja, hogy egyszerre maximum 5 piercinget kérjetek a fületekbe, az első alkalommal pedig maximum 2-3-at. Szerinte az a legjobb, ha nem csak egyféle piercinget használtok, hanem többfélét is kombináltok. 

Nézzétek csak, milyen jól néznek ki:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!