Egyéb kategória

Amitől kiráz minket a hideg: megérkezett a pedikűrözött harisnya

A testszínű harisnya viselése önmagában is vitatott, de ez az új trend rátett még egy lapáttal: a nejlonharisnya ugyanis gyárilag „pedikűröztetve” van. Hogy ez miért nevetséges jó? Ha harisnyával szeretnétek szandálba bújni, a pedikűrötök így tökéletesen látszik.
vous - 2016.04.25.
Amitől kiráz minket a hideg: megérkezett a pedikűrözött harisnya

A legtöbb nő egyébként is utálja a testszínű nejlonharisnyát – ráncosodik, állandóan felfut, és szinte lehetetlen olyan színűt találni, ami tökéletesen passzol a bőrötökhöz. Persze vannak alkalmak, mikor muszáj felvennünk egy ilyen darabot, ami teljesen rendben van. DE a legújabb találmány már tényleg sok(k) nekünk: testszínű nejlonharisnya, amely gyárilag ki van lakkozva.

Ezzel több problémánk is van:

  • Ki venne fel testszínű harisnyát szandálhoz?
  • Mi van, ha arrébb csúszik a harisnya és vele együtt a körömlakk?
  • Mi van, ha valakinek nem igazodik a körméhez a körömlakk?

Most őszintén, ti felvennétek ilyet?

Ezért imádjuk és utáljuk a harisnyát

Reggel van, eldöntitek, hogy szoknyás lányok lesztek aznap, nyúltok a harisnyátok felé, felhúzzátok, és úgy érzitek, nektek van a legformásabb lábatok. Majd a nap felénél kis híján sírva fakadtok, és ennek az egyetlen oka a harisnyátok. Szeretjük és gyűlöljük. Hullámvasutazás vele az élet. – írja EBBEN a cikkben Andi.

Azonban állítólag a fekete nejlonharisnyát sem lehet minden hónapban viselni. Ide kattintva megtudhatjátok, mikor hordhatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!