Egyéb kategória

Házi limonádé, tollak és vadvirágok – így dekoráljátok a hippi esküvőtöket 2017-ben!

Fényfüzérek, álomfogók, vadvirágok. Tollak, csipke és színes szalagok. Tűsarkú cipellő helyett mezítlábas menyasszony. Minden, ami természet. Talán így jellemezhetnénk röviden a hippi esküvőket, amik 2017-ben nagyon népszerűek lesznek. Most elhoztam nektek azokat a bohém dekorelemeket, amikkel igazán különlegessé és hangulatossá varázsolhatjátok őket.

vous - 2017.02.01.
Házi limonádé, tollak és vadvirágok – így dekoráljátok a hippi esküvőtöket 2017-ben!

Ha a 2017-es esküvőknek kellene egy közös mottó, akkor az ez lenne:

#visszaatermészetbe

Vajai Klaudia, a Love, Wedding & Co. esküvőszervezője szerint idén ugyanis a legnagyobb változás, hogy az esküvők „kikerülnek” a természetbe. A párok a nagyvárosi, többcsillagos hotelek helyett inkább természetközeli helyszínekre vágynak, ahol egy helyen megtarthatják a fogadást / vendégvárást, a szertartást és magát az esküvőt is. De nem csak a zárt helyszínektől kell elbúcsúznunk idén…

Dirty Dancing-emelést szeretne mindenki az esküvőn – Megtudtuk a tökéletes keringő titkát

Viszlát, virágkoszorú! – esküvői trendek a Pinterestről, amiknek 2017-ben búcsút intünk

Ha éppen az esküvőtökre készültök, vagy csupán annyira szeretitek az esküvőket, mint én, akkor biztosan gyakran pörgetitek végig a Pinterestet egy kis inspirációért. Az oldal ugyanis tele van gyönyörűbbnél gyönyörűbb menyasszonyi ruhákkal, koszorúslányruhákkal, dekorötletekkel és esküvői virágcsokrokkal. Így talán nem meglepő, hogy a Pinterest ma már nemcsak népszerűsíti az esküvői trendeket, hanem diktálja is azokat.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

De talán nem véletlen, hogy idén a természetben tartott esküvők népszerűek, hiszen nemrégiben hódító útjára indult az úgynevezett hippi esküvő, melynek középpontjában maga a természet áll, célja, hogy az esküvő a fesztiválok hangulatát idézze. Arról, milyen dekorációs elemekkel tehetjük igazán hangulatossá ezeket az esküvőket 2017-ben, Gulácsi-Szakács Emesét, a Natural Wedding Decor dekorosát kérdeztem, aki már jó néhány bohém stílusú esküvőt dekorált.

Forrás:
Gábor Muray Photography

Színes, kusza növények, virágok

A különböző növények, virágok elengedhetetlen díszítőelemei a hippi esküvőnek, hiszen ezek teszik igazán természetközelivé a ceremóniát. Minél több dekorációs elemben előfordulnak, annál jobb! A székeken, az asztalokon, a fák ágairól lelógatva, a menyasszony ruháján, a menyasszony hajában, és még sorolhatnánk.

Forrás:
Gábor Muray Photography

Sőt, különösen hangulatos, ha a menyasszony csokra vadvirágokból készül, vagy ha olyan hatást kelt, mintha a mezőn szedte volna őket az ara. A virágokat idén ugyanis nem kell keretek közé szorítani, hiszen trendi, ha néhány virág „kilóg”, vagy ha pár virág magasabban, pár pedig alacsonyan van. (Az idei virágcsokortrendekről ITT bővebben is olvashattok!)

Forrás:
Gábor Muray Photography

Forrás:
Pictorial

Forrás:
Love Fern Weddings

Virágos hajdíszek a menyasszonynak és a koszorúslányoknak

Amitől a menyasszony igazán hippi stílusú lesz, az a virágos hajdísz vagy virágkoszorú. Bár a virágkoszorú idén kezd kimenni a divatból, a bohém esküvőkön még bőven belefér, hiszen ez a hippi stílus sajátja. Viszont ha nem szeretnétek virágkoszorút, akkor helyette elég, ha laza, könnyed frizurát készítetek kevés virággal.

Forrás:
Love Fern Weddings

Forrás:
Gábor Muray Photography

Forrás:
Love Fern Weddings

Inspirációként nézzétek meg sztárszerzőnk, Takács Nóra videóját, amelyben szuperegyszerű csavart frizurát készít:

Objektum doboz

Illetve ne hagyjátok ki az egyperces frizurát se:

Objektum doboz

Makramé, minden mennyiségben!

A makraméőrület idén kicsúcsosodik, ugyanis a csomozási technikával készült tárgyakat rengetegféle módon felhasználhatjuk az esküvőn. Készíthetünk belőle boldogságkaput, virágtartót, asztalterítőt vagy épp székszoknyát, csak kreativitás kérdése.

Forrás:
Love Fern Weddings

Álomfogók birodalma

Ha igazán izgalmas dekort szeretnétek, a varázslatos álomfogókat semmiképp ne felejtsétek ki a díszletből. Csak aggassátok fel őket a fák ágaira – gyönyörű, mikor a szellő játszik a tollakkal.

Így el is készíthetitek:

Objektum doboz

Pápá, székszoknya! Helló, sokféle szék

A székszoknyák helyett inkább használjatok egyszerű székeket! Sőt, még csak az sem kell, hogy egyformák legyenek, hiszen pont attól lesz különleges, rusztikus hangulata a helynek.

Forrás:
Love Fern Weddings
Bazi nagy esküvőskönyv

Bazi nagy esküvőskönyv
Forrás:
Alexandra

Tollak, tollak és tollak

A tollak azok a kiegészítők, amik 2017-ben szinte minden hippi esküvőn megtalálhatóak lesznek. Akárcsak a virágok, ezek is feltűnhetnek bármelyik dekorációs elemben, például az asztalokon, székeken, meghívókon, vagy a menyasszonyi csokorban.

Friss, házi limonádét és pattogatott kukoricát mindenkinek!

Ha már fesztivál, akkor szerezzetek be egy limonádépultot, ahonnan a vendégek maguknak csapolhatják a friss limonádét és / vagy egy popcornkészítőt, melyből a szertartás után vagy a lagzi alatt kukoricát pattogtathatnak. Higgyétek el, a násznép – és ti is – imádni fogjátok!

Forrás:
Pictorial

A Pinterest tudja a tutit: ilyen dekorelemekkel dobjátok fel a hippi esküvőtöket

Ajánlott cikkek