Egyéb kategória

Meglepődtök, mivel fotózkodott Tom Hanks Magyarországon

Úgy tűnik, Tom Hanks nemcsak Budapest legszebb tájait kedvelte meg, mialatt Magyarországon forgatott, hanem valami egészen más dolog is a szívéhez nőtt!

vous - 2016.10.29.
Meglepődtök, mivel fotózkodott Tom Hanks Magyarországon

Már két hete a mozikba került Tom Hanks legújabb filmje, az Inferno, aminek egy részét épp itt, Magyarországon forgatták. A színész már akkor is elárulta, hogy nagyon megkedvelte Budapestet, legújabb Facebook-posztja pedig csak még jobban megerősíti a kijelentését.

ki-van-a-kepen

Felrobbant az internet – Ki ez a színész a képen?

Már napok óta terjed egy kép az interneten és mindenki azt találgatja, melyik színész, Tom Hanks vagy Bill Murray szerepel a képen. Nos, itt az idő, hogy eldöntsétek ti is!

Tom Hanks ugyanis fotóján egy magyar rendszámú Kispolski mellett pózol, és azt is megírta, hogy „Nagyon izgatott vagyok az új autóm miatt”.

Objektum doboz

Nemcsak a filmjeit, de a színészt is nagyon imádjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.