Egyéb kategória

Meglepődtök, mivel fotózkodott Tom Hanks Magyarországon

Úgy tűnik, Tom Hanks nemcsak Budapest legszebb tájait kedvelte meg, mialatt Magyarországon forgatott, hanem valami egészen más dolog is a szívéhez nőtt!

vous - 2016.10.29.
Meglepődtök, mivel fotózkodott Tom Hanks Magyarországon

Már két hete a mozikba került Tom Hanks legújabb filmje, az Inferno, aminek egy részét épp itt, Magyarországon forgatták. A színész már akkor is elárulta, hogy nagyon megkedvelte Budapestet, legújabb Facebook-posztja pedig csak még jobban megerősíti a kijelentését.

ki-van-a-kepen

Felrobbant az internet – Ki ez a színész a képen?

Már napok óta terjed egy kép az interneten és mindenki azt találgatja, melyik színész, Tom Hanks vagy Bill Murray szerepel a képen. Nos, itt az idő, hogy eldöntsétek ti is!

Tom Hanks ugyanis fotóján egy magyar rendszámú Kispolski mellett pózol, és azt is megírta, hogy „Nagyon izgatott vagyok az új autóm miatt”.

Objektum doboz

Nemcsak a filmjeit, de a színészt is nagyon imádjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.