Egyéb kategória

Nem hiszitek el, melyik magyar város került fel a Lonely Planet listájára!

Oké, talán egy kicsit korainak tűnhet máris egy tavaszi vakációt tervezni, de emlékezzetek csak vissza, tavaly is milyen gyorsan elrepült az idő! A Lonely Planet útikönyv előre gondolkodott, és megírta, hova érdemes a leginkább ellátogatni 2017-ben, a legolcsóbb úti célok közé pedig egy magyar város is felkerült.

vous - 2016.10.28.
Nem hiszitek el, melyik magyar város került fel a Lonely Planet listájára!

Annyi szuper hely van a világon, hogy nehéz dűlőre jutni, ha felmerül a kérdés: hova utazzatok el kirándulni, nyaralni, vagy akár telelni. Szerencsére van segítségünk, a Lonely Planet ugyanis többféleképp is összegyűjtötte a legjobb úti célokat. És képzeljétek, Magyarország is felkerült az egyik listára, Debrecen lett ugyanis az 5. legolcsóbb város, ahová érdemes elutazni!

Forrás:
wikipedia.org

Az útikönyv szerint mióta Debrecenben is van lehetőség repülőre szállni, a kapuk megnyíltak a kíváncsi látogatók előtt. A város pedig szuper úti cél, mivel nagyon gazdag történelmi épületekben, modern művészeti alkotásokban, sőt, még a fesztiválok között is válogathatunk. Arról nem is beszélve, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park is a közelben van, ezért mindenkinek bátran ajánlják a várost!

A legjobb helyszínek, ha külföldi kirándulásra vágytok

A Lonely Planet ezen kívül most azt is megírta, melyik lesz 2017 top úti célja. A válasz pedig nem más, mint Kanada! Ha jobban belegondoltok, érthető, hogy ez az ország szerezte meg az első helyet. Csodálatosak a nemzeti parkok, itt rendezik meg a Torontói Nemzetközi Filmfesztivált, a kaja isteni, és nem utolsósorban elképesztő a kilátás. Nézzétek csak!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Persze nem csak Kanadáról szól a könyv; azt is elárulták, melyik a top 10 ország, amit érdemes lesz meglátogatni jövőre:

1. Kanada

2. Kolumbia

3. Finnország

Objektum doboz

4. Dominikai Köztársaság

5. Nepál

6. Bermuda

Objektum doboz

7. Mongólia

8. Omán

9. Mianmar

10. Etiópia

Objektum doboz

Ti hova mennétek el legszívesebben a listáról?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.