Egyéb kategória

Állítsátok össze úgy a legmenőbb halloweenjelmezt, hogy később is hordhassátok!

Lassan eljutunk oda, hogy a halloween itthon is okot ad a bulizásra és a határtalan édességfogyasztásra. Habár sokak körében még mindig közfelháborodást kelt a halloween hazai létezése, a fiatalok igenis szívesen öltöznek be és ülnek össze egy kis – vagy épp bődületes – buli erejéig. S hogy kinek a bőrébe érdemes bújnotok? Segítek! 

vous - 2016.10.28.
Állítsátok össze úgy a legmenőbb halloweenjelmezt, hogy később is hordhassátok!

Emlékeztek még Lindsay Lohan jelmezére a Bajos csajokból? Annyira rossz volt, hogy az már jó. Azóta nem egyszer halott menyasszonynak szerettem volna öltözni, kár, hogy túl babonás vagyok a fehér ruha–fátyol kombóhoz.

Ahogy ott is látszott, a közhiedelemmel ellentétben nem csak az ijesztő kosztümök hódítanak október 31-én. Van, aki a hagyományoktól eltérve előszeretettel öltözik kissé „slutty” módon playboy-nyuszinak, míg mások képtelenek kilépni Drakula, Superman vagy egy csontváz bőréből. Jó hírünk van: halloweenkor nincsenek szabályok, csak a fantáziátok és a prűdmérőtök szabhat határt.

Ha nem szeretnétek egy vagyont költeni jelmezre, akkor most figyeljetek! 3 olyan szettet szedtem össze nektek, amiket a legközelebbi üzletekben megvehettek, ráadásul később, a hétköznapokban is hasznát vehetitek.

halloween köröm manikűr

Hátborzongató manikűrök halloweenra, amiktől undorodni fogtok

Egész évben azon vagyunk, hogy a körmeinket megfelelően ápoljuk, hogy azok szépek és egészségesek legyenek. De halloween idején a körmötökre is ráfér egy kis őrület, így most olyan hátborzongató manikűröket mutatunk nektek, amiktől kiráz titeket a hideg!

Készen álltok a borzongásra? Akkor kattintsatok ide

Fekete hattyú

A 2010-es pszicho-thriller bemutatása óta minden évben slágerjelmez a fekete hattyú. Szuper választás lehet azoknak, akik egyszerre szeretnének nőiesek és kissé rémisztőek lenni.

Forrás:
VOUS

1. Claire's, 2. Mango, 3. Zara, 4. Zara, 5. Decathlon

Az ikonikus sminket se feledjétek!

Objektum doboz

Objektum doboz

Szörnyella De Frász

Szörnyella De Frász sok lány gyerekkori rémálma, azonban felnőtt fejjel már másként tekintünk rá. A szőrmeimádó bolond nő szerepébe könnyen belebújhattok anélkül, hogy dalmatára vadásznátok. Íme!

Forrás:
VOUS

1. Bijou Brigitte, 2. H&M, 3. H&M, 4. Mango, 5. Zara, 6. H&M

Ideje a tusvonalatokat is megbolondítani! 

Objektum doboz

Jigsaw

Egyszerű és ijesztő – igen, ő Jigsaw a Fűrészből. A szettet könnyedén összeállíthatjátok, akár a már létező gardróbotokból is. A pasitok pedig segíthet a csokornyakkendőt illetően! 

Forrás:
VOUS

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Mango, 4. H&M, 5. Stradivarius

Vegyétek elő a kézügyességeteket!  

Objektum doboz

viola csillám smink

Ha jelmez helyett egy ütős sminkkel hódítanátok, most figyeljetek!

Nem mindenki szeret tetőtől talpig beöltözni, van, aki inkább egy ütős sminkkel is megelégszik a halloweeni buliban vagy épp farsangkor. Sminkesünk, Pádár Detti augusztus 20-ára egy brutál csillámporos sminket mutatott be Violán, aki csak úgy ragyogott.

Ha szeretnétek kipróbálni, ITT megnézhetitek, lépésről lépésre! 

Ajánlott cikkek