Egyéb kategória

Kiakadtak a Trónok harca-rajongók: kiszivárgott a 7. évad sztorija!

A sorozatnézés egyik legjobb része, hogy egy hetet, sőt, néha hónapokat kell várnunk arra, hogy kiderüljenek a legizgalmasabb fordulatok. A Trónok harcával sincs ez másképp, a várakozás pedig sosem okoz csalódást; most viszont valaki kiszivárogtatta az új évad sokkoló részleteit, és ezzel elérte, hogy rengeteg rajongó kiakadjon.

vous - 2016.10.24.
Kiakadtak a Trónok harca-rajongók: kiszivárgott a 7. évad sztorija!

A 7. évad forgatása már javában zajlik, és egyre több dolgot tudunk meg az új részekről. Az már biztos, hogy egy régi karakter visszatér Westerosba, és a rajongóknak is akad néhány teóriájuk arról, mi vár ránk. Egy Reddit-felhasználó, awayforthelads viszont tönkretette az izgalmas várakozást azzal, hogy az egész 7. évad történetét kiszivárogtatta a netre.

A felhasználó már az előző évadnál is bejátszotta ezt a trükköt, most pedig törölte is gyorsan a profilját, hogy elkerülhesse az HBO következő lépéseit. Egy másik felhasználó pedig fogta ezt a sok hetedik évados infót, és időrendi sorrendben feltöltötte a netre, hogy egyik rész se okozzon meglepetést a rajongóknak. Az infók pedig valószínűleg stimmelnek is, mert a Missandeit alakító színésznő, Nathalie Emmanuel egy mérges posztot osztott meg erről a Twitteren.

Objektum doboz

„Elég szomorú, hogy vannak emberek, akik szeretnék tönkretenni a 7. évadot mindenki másnak…”

Mi nem szeretnénk elrontani a lelkes rajongóknak a várakozást, ezért nem is áruljuk el a spoilereket, de aki kíváncsi, ide kattintva részről részre elolvashatja, mi vár ránk a 7. évadban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.