Egyéb kategória

Különleges csoda: a kisbaba, aki kétszer született meg

Vannak dolgok, amik tényleg nem történhetnek meg velünk kétszer. Szerelmesek lehetünk többször is, de életünk első, kicsit bénázós csókját csak egyszer éljük át (talán nem is baj). A szülinapunkat is megünnepelhetjük vagy százszor, de az biztos, hogy csak egyetlen alkalommal születünk meg. Leszámítva persze azt a texasi kisbabát, aki kétszer is a világra jött!

vous - 2016.10.24.
Különleges csoda: a kisbaba, aki kétszer született meg

És nem, ez nem csak egy furcsa szójáték, a kis Lynlee Boemer tényleg kétszer született meg. A baba mindössze 23 hetes volt, és alig nyomott fél kilót, amikor az orvosok szembesültek a rossz hírrel. A gyermekben egy tumor növekedett, ami majdnem olyan nehéz volt, mint ő maga, így kénytelenek voltak közbelépni. Hogy megmentsék az életét, 20 percre kivették az édesanyja méhéből, és végrehajtották rajta a műtétet, majd ezt követően visszahelyezték, hogy Lynlee megnőhessen.

phelps kisfiú baba

„Örüljön egy átaludt éjszakának, de ne szokjon hozzá!” – anyukák mesélnek álmatlan éjszakáikról

Léteznek olyan gyerekek, akik képesek átaludni az éjszakát? Sem a gyerek, sem ti nem aludtatok egy jót hónapok óta? Nyugalom, nem vagytok egyedül, ráadásul egyszer ez az időszak is elmúlik! Ezúttal „sorstárs” mamik mesélnek alvásról, altatásról és kialvatlanságról! 

A folytatást ide kattintva olvashatjátok!

A csodababa szerencsére nagyon is erősen küzdött az életéért, és még 12 hétig ott maradt az anyukája hasában, ami épp elég volt a felerősödésre. Amikor megszületett, majdnem 2 és fél kilót nyomott, és bár a tumor egy részét még el kellett távolítani a testéből, néhány hét után már haza is mehetett a szüleivel, méghozzá egészségesen!

Objektum doboz

Az orvostudomány fejlődése tényleg elképesztő!

Ajánlott cikkek