Egyéb kategória

A rágó hizlal? Kiderítettük, mennyi kalóriát tartalmaz

Tudtátok, Mariah Carey mivel fogyókúrázik? Rágóval. Azt mondja, ha csak megéhezik, bekap egy szigorúan cukormentes rágót, és már nem is éhes. Nos, az énekesnő sosem tartozott a csontsovány nők táborába... Lehet, mégsem jött be a rágódiéta? Jöjjön az igazság a rágó kalóriatartalmáról!

vous - 2016.10.23.
A rágó hizlal? Kiderítettük, mennyi kalóriát tartalmaz

A rágó egy igazi kétszínű barát. Mindig ott van a táskánk alján, és ha épp diétázunk, akkor sem lehet baj, hiszen nem esszük meg, csak rágjuk. Igaz, Mariah? A cukormentes rágók darabonként két–öt kalóriát tartalmaznak.

rágó

Kiderült az igazság arról, mi történik, ha lenyeljük a rágót

„Ne nyeld le a rágót, mert hét évig a hasadban lesz!” – mondják a felnőttek a gyerekeiknek. Biztos nem vagyok egyedül azzal, hogy néha bizony lenyelem a rágót. Szándékosan vagy véletlenül, teljesen mindegy. Most végre kiderült, mi történik, ha a rágógumi lecsúszik a torkunkon.

Korábbi cikkünkért kattintsatok IDE!

Hm… nem is tűnik soknak, igaz? Akkor most gondoljatok bele, hogy hány rágót vesztek be egy átlagos nap. Nyugi, én belegondoltam helyettetek:

  • Munkába/suliba indulás előtt
  • A tízórai kávé után
  • Ebéd után
  • Ebéd utáni kávé után
  • Mielőtt találkoznátok a pasitokkal/miután megisztok pár pohár bambit bort a barátnőitekkel
Objektum doboz

A brit Metro magazin jobb fej volt nálam. Ők csak napi 2 darab rágóval számoltak, ami évente 1344–3360 kalóriát jelent. Ja, ha nem cukormentes rágóval számolunk, akkor egy rágóra 10 kalóriát számoljatok.

Nyugi, van jó hírem is!

Egy óra rágózással nagyjából 11 kalóriát égethettek el. Ezzel pedig majdnem nullára hoztuk ki a rágó kalóriatartalmát. És akkor arról nem is beszéltem, hogy el kell menni a rágóért a boltba!

Hm… Talán Mariah Carey-nek igaza volt?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.