Egyéb kategória

Ez történne velünk, ha emberi agyat ennénk

Eddig maximum horrorfilmekben láthattunk olyat, hogy valaki emberi agyat eszik, azonban elgondolkodtató a kérdés: mi történne velünk, ha emberi agyat ennénk?

vous - 2016.10.22.
Ez történne velünk, ha emberi agyat ennénk

Nemrégiben felkerült egy videó a YouTube-ra, ami pontosan erre a kérdésre ad választ, és megmutatja, milyen hatással lenne ránk az, ha emberi agyat fogyasztanánk.

Bár nekünk morbidul hangzik, Pápua Új-Guineában a bennszülöttek megették a halottaikat egy temetési hagyomány miatt – így az agyukat is. Azonban ezzel egy idő után felhagytak, mivel a tudósok rájöttek arra, hogy emiatt megfertőzheti őket a kuru, vagy más néven a kacagó halál, ami gyakorlatilag felfalja az agyat. A betegség tünetei közé tartozik a hirtelen rátok törő nevetés, remegés és fejfájás.

gyógynövények grafika

Teszteljétek, mennyire van jó kondiban az agyatok!

Memóriamentő gyakorlatok

1. Bevásárlólista – Ne vegyétek elő a bevásárlólistát, hanem jegyezzétek meg, mire van szükségetek. Kezdjétek először a kisebb bevásárlásokkal az edzést, aztán növelhetitek a tételek számát. 

A további tippekért és a tesztért kattintsatok ide!

De mi történne akkor, ha más emberi testrészeket ennénk meg?

Igaz, az eddigi ismeretek szerint nem lennénk betegek attól, ha emberi testrészt kéne megennünk (még leírni is bizarr), de nem lenne túl ideális táplálékforrás, ugyanis nagy mennyiségű telített zsírt tartalmaz, ami nem túl egészséges, ráadásul nagyon hizlaló.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek