Egyéb kategória

Borszökőkút nyílt Olaszországban, és ingyen kipróbálhatjátok!

Olaszország eddig is híres volt csodálatos szökőkútjairól, és nem véletlenül tolong mindig hatalmas tömeg a Trevi-kút közelében. Most viszont egy vadiúj nevezetesség került a listák élére, amit ti is imádni fogtok!

vous - 2016.10.17.
Borszökőkút nyílt Olaszországban, és ingyen kipróbálhatjátok!

Római Colosseum, firenzei dóm, pisai ferde torony – csak néhány Olaszország leghíresebb látnivalói közül, amikért megéri bepakolni a bőröndbe, és elrepülni egy hosszú hétvégére. Most pedig eggyel több okotok lesz idelátogatni, a Dora Sarchese szőlőkert tulajdonosai ugyanis létrehoztak itt egy szökőkutat, amiben víz helyett bor folyik!

bor-vacsora-asztal-alkohol

Milyen bor illik hozzátok a legjobban? Teszteljétek!

Ha a borlapot böngészve nehezen hoztok határozott döntést, bízzátok magatokat az ösztöneitekre. Párosítsátok a személyiségetekhez a kortyokat. Most kiderül, hogy melyik típushoz tartoztok.

Ide kattintva kideríthetitek, hozzátok melyik bor passzol.

A legjobb rész pedig az, hogy a borszökőkút mindenkinek teljesen ingyenes. Csak vigyetek magatokkal egy poharat vagy üveget, töltsétek meg a vörös itallal, és már élvezhetitek is az ízeket. A vadiúj látnivaló Abruzzo régióban, Caldari di Ortona városában található, és nonstop nyitva van, így bármikor beugorhattok egy kóstolóra. Az ötlet kitalálói abban reménykednek, a helyszín egy találkozási pont lesz a borrajongók körében, és hogy a zarándokutakat járó emberek gyakran betérnek majd megpihenni.

Objektum doboz

Ti megkóstolnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.