Egyéb kategória

Borszökőkút nyílt Olaszországban, és ingyen kipróbálhatjátok!

Olaszország eddig is híres volt csodálatos szökőkútjairól, és nem véletlenül tolong mindig hatalmas tömeg a Trevi-kút közelében. Most viszont egy vadiúj nevezetesség került a listák élére, amit ti is imádni fogtok!

vous - 2016.10.17.
Borszökőkút nyílt Olaszországban, és ingyen kipróbálhatjátok!

Római Colosseum, firenzei dóm, pisai ferde torony – csak néhány Olaszország leghíresebb látnivalói közül, amikért megéri bepakolni a bőröndbe, és elrepülni egy hosszú hétvégére. Most pedig eggyel több okotok lesz idelátogatni, a Dora Sarchese szőlőkert tulajdonosai ugyanis létrehoztak itt egy szökőkutat, amiben víz helyett bor folyik!

bor-vacsora-asztal-alkohol

Milyen bor illik hozzátok a legjobban? Teszteljétek!

Ha a borlapot böngészve nehezen hoztok határozott döntést, bízzátok magatokat az ösztöneitekre. Párosítsátok a személyiségetekhez a kortyokat. Most kiderül, hogy melyik típushoz tartoztok.

Ide kattintva kideríthetitek, hozzátok melyik bor passzol.

A legjobb rész pedig az, hogy a borszökőkút mindenkinek teljesen ingyenes. Csak vigyetek magatokkal egy poharat vagy üveget, töltsétek meg a vörös itallal, és már élvezhetitek is az ízeket. A vadiúj látnivaló Abruzzo régióban, Caldari di Ortona városában található, és nonstop nyitva van, így bármikor beugorhattok egy kóstolóra. Az ötlet kitalálói abban reménykednek, a helyszín egy találkozási pont lesz a borrajongók körében, és hogy a zarándokutakat járó emberek gyakran betérnek majd megpihenni.

Objektum doboz

Ti megkóstolnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.