Egyéb kategória

Borszökőkút nyílt Olaszországban, és ingyen kipróbálhatjátok!

Olaszország eddig is híres volt csodálatos szökőkútjairól, és nem véletlenül tolong mindig hatalmas tömeg a Trevi-kút közelében. Most viszont egy vadiúj nevezetesség került a listák élére, amit ti is imádni fogtok!

vous - 2016.10.17.
Borszökőkút nyílt Olaszországban, és ingyen kipróbálhatjátok!

Római Colosseum, firenzei dóm, pisai ferde torony – csak néhány Olaszország leghíresebb látnivalói közül, amikért megéri bepakolni a bőröndbe, és elrepülni egy hosszú hétvégére. Most pedig eggyel több okotok lesz idelátogatni, a Dora Sarchese szőlőkert tulajdonosai ugyanis létrehoztak itt egy szökőkutat, amiben víz helyett bor folyik!

bor-vacsora-asztal-alkohol

Milyen bor illik hozzátok a legjobban? Teszteljétek!

Ha a borlapot böngészve nehezen hoztok határozott döntést, bízzátok magatokat az ösztöneitekre. Párosítsátok a személyiségetekhez a kortyokat. Most kiderül, hogy melyik típushoz tartoztok.

Ide kattintva kideríthetitek, hozzátok melyik bor passzol.

A legjobb rész pedig az, hogy a borszökőkút mindenkinek teljesen ingyenes. Csak vigyetek magatokkal egy poharat vagy üveget, töltsétek meg a vörös itallal, és már élvezhetitek is az ízeket. A vadiúj látnivaló Abruzzo régióban, Caldari di Ortona városában található, és nonstop nyitva van, így bármikor beugorhattok egy kóstolóra. Az ötlet kitalálói abban reménykednek, a helyszín egy találkozási pont lesz a borrajongók körében, és hogy a zarándokutakat járó emberek gyakran betérnek majd megpihenni.

Objektum doboz

Ti megkóstolnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.