Intim

A lusta szex a legjobb: így vaduljatok be minden erőfeszítés nélkül!

Hallottatok már a lusta szexről? Még nem?! Akkor ideje megismerkednetek vele, mert nem olyan uncsi ám, mint azt a nevéből gondolhatjátok...

vous - 2016.10.14.
A lusta szex a legjobb: így vaduljatok be minden erőfeszítés nélkül!

Ha úgy gondoljátok, a lusta szex egyenlő azzal, hogy már kezd kialudni a tűz a partnerek között, jeleznénk: ez nem így van. Sőt, előfordulhat az is, hogy ez a fajta együttlét lesz a number one, mert sokkal jobban el tudtok benne lazulni, és átadni magatokat az élvezeteknek. Plusz ne higgyétek azt, hogy itt csak az egyik fél melózik, a másik meg fekszik, mint egy krumpliszsák. A Women'sHealth több, a témában jártas embertől gyűjtötte össze, hogy miként lehet akcióba lendülni minden erőfeszítés nélkül.

Forrás:
iStock

Felváltva csináljátok

A lusta szex nem egyenlő azzal, hogy a végtelenségig lelassultok, és csak a hagyományos pózokra koncentráltok. Osszátok be úgy egymás energiáját, hogy mindig az egyik fél legyen az aktív, a másik pedig a passzív. Tehát az egyik „dolgozik”, míg a másik „pihen”, így az inaktív fél teljesen felfokozott állapotba kerülhet a másik látványától.

Kartávolságra legyenek a szükséges dolgok

Tartsatok kéznél – mondjuk az éjjeliszekrény fiókjában – minden olyan kelléket (például szexuális segédeszköz, óvszer), amelyre szükségetek lehet az együttlét során. Így arra sem kell energiát pazarolnotok, hogy megkeressétek valamelyiket, vagy elmenjetek érte a túloldali szekrényhez.

szex szeretkezés pár

Felturbóznátok az intim pillanatokat? Ezek a könyvek segíthetnek, hogy jobb legyen a szex!

Mi van akkor, ha nem működik a szex, esetleg vágytok rá, de nincs kivel ágyba bújnotok? Az alábbi 5 + 1 könyv az olvasás éjszakáján segíthet, hogy tisztuljon a kép, és könnyebb legyen eljutni a testi örömök világába!

A folytatásért kattintsatok ide!

Hasznosítsátok a „pornótime”-ot…

A pornó sokakra pozitívan hat olyan szempontból, hogy felkorbácsolja a vágyakat, így ha ez másként nem sikerül, legalább ezzel a módszerrel menni fog. Viszont ahelyett, hogy még a film után estek egymásnak, tudjátok le az aktust is az alatt! Nem hinnénk, hogy a felfokozott hangulathoz végig kellene nézni azt az X percet.

Ajánlott cikkek