Egyéb kategória

Megható: álomesküvőt kapott Disneylandben a szívbeteg lány

Kerry és Ben már hosszú ideje tervezték álomesküvőjüket, a lány betegsége miatt azonban kénytelenek voltak elhalasztani a ceremóniát. Most viszont különleges ajándékkal lepték meg őket!

vous - 2016.10.10.
Megható: álomesküvőt kapott Disneylandben a szívbeteg lány

A fiatal pár életében mindig is fontos szerepet töltött be Disneyland. Mivel Kerry egy ritka szívbetegséggel született, így egész életében orvosi vizsgálatokra kell járnia, de nem hagyták, hogy ez elvegye a kedvüket. Hogy feldobják a hétköznapokat, gyakran fordultak meg Walt Disney játékországában, sőt, 2015-ben Ben épp itt kérte meg a lány kezét. Az álomesküvőt már régóta tervezték, azonban az orvosi számlák miatt kénytelenek voltak erről lemondani egy időre.

disney mese

Ilyen volt A szépség és a szörnyeteg az 1700-as években

Úgy látszik, a filmipar nem bír magával, és sorra filmesíti meg gyermekkorunk kedvenc Disney-meséit. Ennek azonban örülünk, hiszen a Demóna után a Hamupipőkén élhetjük át újra gyerekkorunk varázslatos pillanatait, és úgy tűnik, jövőre sem maradunk mese nélkül, jön A szépség és a szörnyeteg filmesített változata.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A Kleenex márka és a Disney's Fairy Tale Weddings & Honeymoons cég azonban összeálltak, hogy életre szóló meglepetésben részesítsék a szerelmespárt, és megszervezték nekik az esküvőjüket Disneylandben! A ceremóniára a lány Hamupipőke tökhintójában érkezett, a ruhája pedig olyan meseszép volt, hogy azt még a hercegnők is megirigyelték volna. A boldogító igent végül Csipkerózsika kastélya előtt mondták ki.

Nézzétek meg ti is, milyen meseszép pillanatokat élt át az ifjú pár!

Objektum doboz

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.