Egyéb kategória

Miért nem érdeklődik már a srác? Ezért tűnik el a lelkesedése hirtelen!

Biztosan ti is megtapasztaltátok már azt a helyzetet, amikor egy sráccal elkezdtek randizni, minden szuperül alakul, majd egyik pillanatról a másikra felszívódik. Az ok? Totális rejtély... volt eddig! Most ugyanis végre fény derült arra, miért tűnnek el hirtelen.

vous - 2016.10.09.
Miért nem érdeklődik már a srác? Ezért tűnik el a lelkesedése hirtelen!

Mindenki találkozott már ezzel a különös szituval. Végre megismerkedtek egy szimpatikus pasival, beszélgetni kezdtek, és tagadhatatlanul ott van a szikra. Ezt rögtön követi a telószámcsere, az állandó Facebook-üzenetek és az első randik. Jól érzitek magatokat, sokat nevettek, és minden tökéletesnek látszik. Aztán csak úgy, se szó, se beszéd, valami megváltozik. A srác nem tűnik már olyan lelkesnek, egyre ritkábban keres, míg végül puff; felszívódik. Ti pedig ott álltok értetlenül, és próbáljátok kitalálni, mégis mi történt.

randi-romantika-kapcsolat-szerelem

Tuti randitipp, amivel rögtön bevágódhattok a pasinál

A legtöbben eléggé tartanak az első randitól, ami nem is csoda, hiszen ilyenkor ismerjük meg a kiszemeltünket. Most azonban mutatunk egy tuti randitrükköt, amivel jól indíthattok, ha étterembe mentek.

Ha kíváncsiak vagytok ezekre a trükkökre, ide kattintsatok!

Fordított esetben a nők többsége pontosan tudja, miért nem akar többet randizni valakivel, de a pasiknál ez nem mindig van így. Persze ott vannak azok az esetek, amikor feltűnik egy másik lány, vagy az exük, esetleg ráébred, hogy mégsincs bennetek annyi közös. De higgyétek el, sok esetben ha megkérdeznétek őket, lehet, hogy nem is tudnák megindokolni, hova tűnt a lelkesedésük. Egyszerűen csak… elmúlt. Pedig valójában az Anewmode magazin szerint ennek egyetlen különös oka van.

Amikor a jelenből jövő lesz…

Gondoljatok csak bele! Az első randin biztosan ti is lazán viselkedtek, nem aggodalmaskodtok, és azt gondoljátok magatokban: „adok egy esélyt neki, úgysincs mit veszítenem”. És eleinte tényleg csak erről szól a dolog. Jókat nevettek, egyre több infót árultok el magatokról, miközben szép lassan kiderül, hogy egyáltalán van-e bennetek bármi közös. Aztán néhány szuper randi után megtörténik. Elkezdtek kicsit izgatottabbak lenni a lehetőségek miatt. Hirtelen már nem csak egy ismeretlen pasi áll előttetek, hanem az a srác, akit nemcsak nagyon megkedveltetek, de akivel talán a jövőtöket is elképzelhetitek. Ez az egész viszont még nagyon bizonytalan lábakon áll, így hát rövidesen stresszelni kezdtek amiatt, hogy ez az egész nem kölcsönös. Hogy elveszíthetitek azt, ami igazából még csak nem is a tiétek. A félelem és a bizonytalanság pedig még a legjobb „színészeknél” is a felszínre tör, és megjelenik abban, ahogy a sráchoz viszonyultok.

Forrás:
iStock.com

Már nemcsak azon van a hangsúly, hogy jobban megismerjétek őt, hanem elkezditek kielemezni a viselkedését. Minden szó új jelentést kap, és azon gondolkodtok, vajon ezzel a szmájlival vagy azzal a félmondattal mit akart mondani, hiszen mindennél kíváncsibbak vagytok arra, neki mik a tervei. Már nem érzitek úgy, hogy nincs mit veszítenetek. A lazaság eltűnik, és átveszi helyét az a rejtett frusztráció, amit a pasik képesek megérezni. Ekkor jön el az a pont, hogy úgy látja, meg kell felelnie valamiféle elvárásnak, a kötelező dolgokat pedig senki sem szereti. Sokkal jobban érezte magát a laza, viccelődős, kötelezettségmentes időszakban, így hát a láng elkezd nála kialudni, ő pedig továbbáll.

Na jó, de akkor mi a megoldás?

Valójában nem követtetek el konkrét hibát, nem mondtatok butaságokat, és semmiképp se a külsőtökben keressétek a hibát! Tudom, ilyenkor nehéz megóvni az önbizalmat, és felvenni a magabiztosság álcáját, de ez a legjobb dolog, amit csak tehettek. Egy kapcsolatban mindig a bizonytalan időszak a legnehezebb: amikor még nem tudjátok, mi sülhet ki belőle, de azt már igen, hogy mit szeretnétek. Az aggodalmat nem könnyű egyetlen mozdulattal lerázni magatokról, és szimplán csak a jelenre koncentrálni. Mondani könnyű, elméletben is annak tűnik, de valójában ez egy olyan kihívás, amit gyakorolni kell.

Úgyhogy amikor legközelebb randizni kezdtek egy sráccal, csak egyetlen dolgot tartsatok szem előtt: a randi most zajlik, a srác azért van ott, mert kedvel titeket, és mindennél jobban bánni fogjátok, ha közben amiatt aggódtok, hogy mi lesz később!

Ajánlott cikkek