Egyéb kategória

Hihetetlen: 96 éves dédnagymama is indult a budapesti maratonon

Szombaton hét rövidebb távú versennyel kezdődött a kétnapos 31. SPAR Budapest Maraton Fesztivál, amire még egy közel 100 esztendős dédnagymama is ellátogatott, de nem ám nézelődni!

vous - 2016.10.09.
Hihetetlen: 96 éves dédnagymama is indult a budapesti maratonon

A családi futás 600 méterén hatalmas tapsot kapott a 96 éves Csillag Józsefné, Marika néni, aki a 66 éves fiával, a 33 éves unokájával és az öt hónapos dédunokájával alkottak egy csapatot. Ezzel a négy év híján 100 éves, roppant energikus dédi a Budapest Sportiroda (BSI) három évtizedes történetének legidősebb indulója lett.

A 96 éves nagymamám nagyon aktív, rögtön igent mondott a felkérésemre. Elsősorban arra törekedtünk, hogy jól érezzük magunkat, s ez kitűnően sikerült is. Örülök, hogy a négy generáció együtt élhette át az élményt, és hogy a zaj miatt bár hatalmas fülhallgatóval a fején, de a pici már öt hónaposan itt lehetett az első BSI rendezvényén

– modta az eseményen Marika néni unokája, aki a csapatkapitány is volt egyben.

Mi pedig emeljük kalapunkat az idős asszony előtt, hiszen nagyon jól tudjuk, mennyi munka van például egy hat kilométeres IRONGIRL-táv lefutásában is. Idén ugyanis néhyán VOUS-lány bevállalta

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.