Egyéb kategória

188 millió forinttal lett ma gazdagabb valaki Magyarországon

Nagy lehet az öröm ma este valamelyik magyar háztartásban, ugyanis valaki megnyerte a hatoslottó főnyereményét, ami ezen a héten több mint 188 millió forint volt.

vous - 2016.10.09.
188 millió forinttal lett ma gazdagabb valaki Magyarországon

Játszottatok a héten hatoslottót? Ha igen, akkor gyorsan csekkoljátok a nyerőszámokat, ugyanis a vasárnapi sorsoláson egy szerencsés elvitte a 188 millió forintos főnyereményt. Persze ha csak ötöt találtatok el a számok közül, akkor sem kell bánkódni, 58-an vannak, akik 248 ezer forintot nyertek. Mellettük volt még 2001 négytalálatos szelvény, aminek díja 7200 forint, és 1400 forintot kap az a 33 ezer szerencsés, akik három számot ikszeltek be jól.

Forrás:
Facebook/szerencsejatek.zrt

Mindenki másnak – beleértve magamat is – küldöm szeretettel a Bëlga Lottó című számát!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.