Egyéb kategória

Teszteljétek, milyen lottónyertes válna belőletek!

Biztos vagyok benne, hogy ti is álmodoztatok már arról, mi lenne, ha megnyernétek a lottót. Ha a következő tesztet kitöltitek, fény derül arra, mit is árul el a személyiségetekről az, hogy mihez kezdenétek a nyereménnyel.

vous - 2016.03.05.
Teszteljétek, milyen lottónyertes válna belőletek!

Nem szoktam lottózni, de a szüleim elég sűrűn – minden héten –, és tűkön ülve várják a tévében a lottósorsolást. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy én sosem fogok lottózni, mivel elég kevés az esély arra, hogy bármennyi pénzt is nyerjek. Bár ebben szerepet játszik az is, hogy szokásom negatívan hozzáállni a dolgokhoz, így amikor anyukám egy sorsjeggyel állít haza, megkér, hogy rá se nézzek a kis kaparósra, mert akkor tuti nem nyer vele. Most mégis eljátszottam a gondolattal.

Összeállítottam nektek egy tesztet, amiből kiderül, mit árul el a személyiségetekről az, hogy mit tennétek, ha nyertek a lottón 500 millió forintot. Lássuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.