Egyéb kategória

7 mentőkérdés az első randira, ha beáll a kínos csend

Idegesek vagytok az első randi miatt? Nyugi, ez normális, sajnos tényleg elég ciki, mikor beáll az a bizonyos kínos csend. De ne aggódjatok, most ugyanis hoztunk nektek pár mentőkérdést, amivel simán elkerülhetitek ezt a kínos szituációt!

vous - 2016.10.09.
7 mentőkérdés az első randira, ha beáll a kínos csend

Nem sok cikibb dolog van annál, mint amikor egy randin hosszú másodpercekig beáll a kínos csend. Mikor zavarotokban csak bámultok a másikra, mosolyogtok egyet, aztán lesütitek a szemeteket a földre és azon agyaltok, hogy mi a fenét kérdezzetek a másiktól. Hogy ez ne forduljon elő, most összegyűjtöttünk pár olyan kérdést, ami megmenthet titeket ettől a szituációtól.

Csupán annyi a dolgotok, hogy a randi előtt olvassátok át ezt a listát, jegyezzetek meg pár kérdést, és ha véletlenül elakadna a beszélgetés, csak kérdezzétek meg tőle az egyiket. 

1. Mit csinálsz szívesen, ha épp nem dolgozol?

Egy ember hobbija sok mindent elárul arról, hogy milyen is valójában. Lényegében kiderül, mi az, amit igazán élvez az életben.

2. Mit csinálsz hétvégén?

Nemcsak az tudjátok meg, hogy szabad lesz-e a hétvégén, hanem azt is, mennyire tervez előre és hogy hol, hogyan és kikkel szeret bulizni.

Forrás:
iStock

3. Hogy képzeled el a tökéletes randit?

Megtudhatod, mennyire romantikus, hogy mennyire egyezik az ízlésetek, sőt, ki tudja… lehet, hogy később meg is valósíthatjátok az álomranditokat.

4. Van kedvenc helyed?

Mindenkinek van egy helye, ahova szeret elvonulni, ha rossz kedve van, vagy ahol igazán ki tud kapcsolódni. Így megoszt veletek egy titkot, amivel pedig máris közelebb kerültök egymáshoz.

5. Milyen sorozatokat nézel?

Hát mi másról tudnátok órákig beszélgetni, ha nem egy sorozatról, amiért mindketten odavagytok!

Forrás:
pixabay.com

6. Mik szerepelnek a bakancslistádon?

Érdekes hallani, mik azok a dolgok, amiket a másik mindenképpen meg szeretne tenni az életében. Talán segíthettek is benne neki!

7. Hogy látod magad pár év múlva?

Ez a kérdés azért nagyon fontos, hiszen megtudhatjátok, hogy képzeli el a srác a jövőjét. Ha egyezik a tiétekkel az szuper, ha pedig nem, azt jobb az elején megtudni…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.