Egyéb kategória

Teszteljétek, mennyit tudtok az internetes vásárlásról, így többé nem verhetnek át!

Antik szekrénysor, a kedvenc boltunk legújabb kollekciója, egy kiló kenyér, de akár a legolcsóbb telefontokok a tengerentúlról is elérhetőek akár néhány kattintással otthonról a nappalinkból.

vous - 2016.10.07.
Teszteljétek, mennyit tudtok az internetes vásárlásról, így többé nem verhetnek át!

Kimondhatjuk: 2016-ban már elmúlt az az időszak, hogy csak a plázákat rójuk karácsonyi ajándékok vagy őszi ruhák után kutatva, az internetes vásárlás mára a mindennapjaink részévé vált. Én nem egyszer oldottam már meg az utolsó pillanatra hagyott ajándékvásárlást két kattintással, de a ruhaoldalakat böngészve is gyakran elcsábulok, sőt! Sokszor a parfümöket, sminktermékeket is a kedvenc fotelemben ülve szerzem be.

Habár ez a fajta vásárlás lassan és nehézkesen lopta be magát az emberek szívébe, végül sikeresen teret hódított. Ha még mindig a miértre keresnétek a választ magatokban elárulom,

azért, mert egyszerű és biztonságos.

Az emberek egy része az említett két jelzőt olvasva valószínűleg heves fejcsóválásba kezd, pedig az internetes vásárlás korántsem olyan ördögtől való dolog. Hogy miért? Íme, a miértek ábécéje!

Felkiáltójel

Szeretnétek otthonról beszerezni a legjobb őszi ruhákat? Óriási kedvezmények várnak titeket október 7-én! 

2011 óta rendezik meg évente hazánkban az Internetes Vásárlás Napját, melynek keretein belül több száz webáruház várja az online vásárlókat vissza nem térő ajánlataikkal. 

Az óriási kedvezményeket és az akcióban szereplő webáruházak listáját keressétek ITT

B – mint biztonságos

Bizalmatlan vásárlóként valószínűleg ez az a pont, amit elsőre minden embernek nehezére esik elhinni. Hiszen miért is lenne biztonságos a vásárlás, ha egy gép előtt ülve azt sem tudom, épp kinek utalom át a pénzem és pontosan milyen termékért, pedig ha belegondolunk, ez koránt sincs így. A webshopok és az interneten található eladók kötelesek feltüntetni a cégük adatait, amit a vásárló azonnal le tud ellenőrizni. Emellett a pénzünket sem a vakvilágba küldjük el: minden vásárlás a saját bankunk felületén történik, amiben teljes mértékben megbízhatunk.

K – mint kényelmes

A kényelem szó hallattán még a legnagyobb ellenzők is elcsábulhatnak egy-egy online tranzakció lebonyolítását illetően. A webshopok segítségével a szakadó esőben, a legnagyobb hóban is hozzáférhetünk egy adott termékhez, sőt, a bolt teljes kínálatához is. Ráadásul a termékek közötti eligazodásban számos keresőfunkció a segítségünkre lehet, míg a boltokban perceket tölthetünk azzal, hogy a nem található eladó után rohangálunk. Továbbá a kényelem mellett szól az is, hogy nem nekünk kell haza BKV-zni, cipekedni az adott termékkel, hanem a futár, postás hozza egyenesen házhoz!

Forrás:
istock

O – mint olcsó

Felmerülhet bennünk, hogy a kényelmet bizony meg kell fizetni, így a szállítási költség miatt sokkal rosszabbul jövünk ki a dologból, mintha az üzleteket róttuk volna, pedig nem! Az internetes webáruházaknál nem kell megfizetnünk az üzlet fenntartását, így mi is jobban járhatunk, ha emellett a vásárlási forma mellett tesszük le a voksunkat. Ráadásul azonnal összehasonlíthatjuk más üzletek kínálatával, így egyszerűen és könnyen dönthetünk arról, hogy érdemes-e megrendelni az adott terméket.

Teszteljétek, mennyit tudtok az internetes vásárlásokról, így többé nem verhetnek át!

Filléres apróságok a Föld másik feléről – neten vásárolni csuda izgi!

„Megtetszett egy csillogó kis bizsu az imént. Megvettem. Neten persze, mert úgy menő, célszerű meg észszerű. Az a bizsu több mint nyolcezer kilométert utazik majd hirtelen szárba szökő vágyakozásom miatt. Három nap, de legfeljebb három hét múlva az ujjamra húzhatom. A kulcsszó: eBay. Ismerős, ugye?”

A korábbi cikkünk folytatását ITT olvashatjátok!

Teszteljétek le, mennyit is tudtok az internetes vásárlásról!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek