Egyéb kategória

A baseballsapka szexi: így hordjátok a legendás fejfedőt!

A baseballsapka is egy olyan legenda, ami még a '90-es évek elejéről maradt ránk, és nem nagyon tudjuk eldönteni, hogy mi a helyzet vele. Pasikon működik, de mi a fejünk hogy mutat?

vous - 2016.09.29.
A baseballsapka szexi: így hordjátok a legendás fejfedőt!

Hát persze, hogy szexi rajtunk (is). Számomra a baseballsapka és a szexiség kéz a kézben járnak, egyből Jennifer Lopez ultradögös klipje, a Same Girl ugrik be, amiben a szóban forgó fejfedőt viseli tűsarkúval. L E G M E N Ő B B!

Objektum doboz

Mert az nem kétség, hogy egy baseballsapkával fel lehet dobni egy hétköznapi szettet, igen, még 2016-ban is. Szerintem a legjobb, ha bőrkabáttal és tűsarkú cipővel kombináljátok. Ja, és persze elengedhetetlen a karika fülbevaló. Így lesz a szett igazán street style.

az-osz-legnagyobb-trendje-retegezzetek-a-ruhaitokat-6

Tüllszoknya farmerre? Simán! – jönnek a rétegek idén ősszel is (csak másként)!

Lassan teljesen beköszönt az ősz, elrakhatjuk a lenge nyári ruháinkat és előszedhetjük a vastagabbnál vastagabb őszi holmikat. Vagy pont hogy nem! Az idei szezon ugyanis megint a réteges öltözködésről fog szólni, csak ezúttal a nyári kedvenceinket is bevonhatjuk a buliba. Hogy hogyan? A legjobb street style képekből megtudhatjátok! 

Nóri cikkét ITT olvashatjátok!

Mutatok pár összeállítást, mennyire komolyan szexi a baseballsapka!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.