Egyéb kategória

A baseballsapka szexi: így hordjátok a legendás fejfedőt!

A baseballsapka is egy olyan legenda, ami még a '90-es évek elejéről maradt ránk, és nem nagyon tudjuk eldönteni, hogy mi a helyzet vele. Pasikon működik, de mi a fejünk hogy mutat?

vous - 2016.09.29.
A baseballsapka szexi: így hordjátok a legendás fejfedőt!

Hát persze, hogy szexi rajtunk (is). Számomra a baseballsapka és a szexiség kéz a kézben járnak, egyből Jennifer Lopez ultradögös klipje, a Same Girl ugrik be, amiben a szóban forgó fejfedőt viseli tűsarkúval. L E G M E N Ő B B!

Objektum doboz

Mert az nem kétség, hogy egy baseballsapkával fel lehet dobni egy hétköznapi szettet, igen, még 2016-ban is. Szerintem a legjobb, ha bőrkabáttal és tűsarkú cipővel kombináljátok. Ja, és persze elengedhetetlen a karika fülbevaló. Így lesz a szett igazán street style.

az-osz-legnagyobb-trendje-retegezzetek-a-ruhaitokat-6

Tüllszoknya farmerre? Simán! – jönnek a rétegek idén ősszel is (csak másként)!

Lassan teljesen beköszönt az ősz, elrakhatjuk a lenge nyári ruháinkat és előszedhetjük a vastagabbnál vastagabb őszi holmikat. Vagy pont hogy nem! Az idei szezon ugyanis megint a réteges öltözködésről fog szólni, csak ezúttal a nyári kedvenceinket is bevonhatjuk a buliba. Hogy hogyan? A legjobb street style képekből megtudhatjátok! 

Nóri cikkét ITT olvashatjátok!

Mutatok pár összeállítást, mennyire komolyan szexi a baseballsapka!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek