Egyéb kategória

Az ősz legtrendibb darabja: a pihe-puha bársonycsizma

Ha ősz, akkor csizma! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem az egyik legjobb dolog az őszben, hogy a nyári ruhák után előkerülhetnek a kötött pulcsik és a csizmák. De idén vajon milyen csizma lesz a legmenőbb? A bársony!

vous - 2016.09.28.
Az ősz legtrendibb darabja: a pihe-puha bársonycsizma

Arról már írtunk nektek, hogy idén újra divatba jött a bársony, a párizsi divathéten még a modellek hajába is bársony került. A hétköznapokban viszont nem a hajunkba, hanem a lábunkra kell majd húznunk ezt az anyagot, ugyanis a téli szezon egyik legnagyobb slágere a bársonycsizma lesz. Már csak egy kérdés maradt: imádjuk vagy utáljuk?

bársony

5 szett, ami bizonyítja, hogy idén ősszel újra menő a bársony

Azzal szerintem már minden divatos lány tisztában van, hogy a '90-es évek egyes ruhadarabjai idén ősszel menőbbek, mint akkor. Most pedig felbukkant egy újabb visszatérő a múltból: a bársony. Ha eddig utáltátok, most itt az ideje megszeretni!

A szetteket ide kattintva megnézhetitek!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a bársony nem tartozik a kedvenc anyagaim közé. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy megszeressem? Az ugyanis biztos, hogy az idei ősz nagy slágere lesz. A Hello Giggles szerint egy olyan „alapdarab” lesz, aminek minden lány szekrényében ott van a helye. Gyorsan körbe is néztem, és összegyűjtöttem azokat, amiket még én is szívesen felvennék.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha azonban nektek nem sikerül megbarátkozni a bársonnyal, akkor ezek közül a trendi cipők közül is válogathattok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!