Egyéb kategória

Most már biztos: Donatella Versace az élet igazi császárnője

Donatella Versace az élő legenda, egy keményen dolgozó nő, aki tudja, néha muszáj visszavenni a tempóból, hátradőlni és élvezni az életet.

vous - 2016.09.26.
Most már biztos: Donatella Versace az élet igazi császárnője

Láttátok A Versace-ház címú filmet? Én amióta megnéztem, beleszerettem Donatellába. Nem a káros szenvedélyei miatt, hanem maga a Donatella Versace-jelenség rabolta el teljesen a szívemet. Azóta kattanásom a divattervezőnő. Végigpörgetve az Insta-oldalát pedig látszik, Donatella tud élni.

-csak-egeszseg-legyen-meg-followerek-igy-teszik-tonkre-az-instacelebek-a-divatipart-chiara-ferragni

Csak egészség legyen, meg followerek: így teszik tönkre az Insta-celebek a divatipart

A trendek jönnek-mennek, a divat iránti rajongás viszont állandó. Egyvalami mégis óriási változáson ment keresztül az eltelt évek alatt: a divatbemutatók első sora, amely az elit, a legfontosabbak helye volt. Illetve most is az, csak az erőviszonyok kicsit átrendeződtek: a leghíresebb szerkesztők és a sztárok mellett már az Insta-celebeknek is bérelt helye van.

Egy korábbi cikkünket ITT olvashatjátok!

Természetesen neki nem nehéz, hiszen könnyen ugrik át egyik kontinensről a másikra, és a luxusautók sem kiváltságok számára. Mégis, Donatella Versace tudja, mi az igaz dolce vita!

Hajókázik a velencei filmfesztiválon

Objektum doboz

Formába hozza magát a pilatesedzőjével

Objektum doboz

Így libben be Párizsba

Objektum doboz

Félmeztelen fiúkákkal lóg

Objektum doboz

A Karib-szigeteken labdázik kutyusával, Audrey-val

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.