Egyéb kategória

Aranyos illusztrációk arról, mi változik a házasság után

Bármilyen változatos is az élet, a házasság utáni évek teljesen eltérőek az azt megelőzőektől. Nem arra gondolok, hogy rosszabbak, unalmasabbak, mert ennek nem kell feltétlenül így lennie, egyszerűen csak mások. Gondoljatok arra, hogy többéves párkapcsolat után teljesen mások a hétköznapok, mint az első hónapokban. DE EZ ÍGY JÓ. Erről született most egy aranyos illusztráció.

vous - 2016.04.27.
Aranyos illusztrációk arról, mi változik a házasság után

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy házasság után megszűnik a romantika, felváltja az izgalmat az unalom, a szerelmet a megszokás. Azonban egy aranyos képsorozat bebizonyítja, hogy ez nem így van, csupán átalakulnak a hétköznapok, amiknek ugyanúgy megvan a maguk varázsa.

A Brightside elkészítette a házasság előtt és utána illusztrációkat.

A hétvégék

Forrás:
brightside.me

 Alvás

Forrás:
brightside.me

 

Mi a hosszú házasság titka?

Jóban és rosszban, egészségben és betegségben, gazdagságban és szegénységben… Mind ismerjük ezt a fogadalmat, de valahogy manapság a statisztikák már nem azt mutatják, hogy ehhez tartjuk magunkat. Vajon ekkorát változott a világ, vagy csak mi, a modern kor gyermekei lettünk egészen mások? A nagyszüleink idejében ez miért ment könnyebben? Mi a hosszú házasság titka? A VOUS-lányok nagyszülei meséltek erről.

Amit megteszünk a másikért

Forrás:
brightside.me

 Ami összeköt minket…

Forrás:
brightside.me

 

Felvállalom: nem akarok esküvőt

"A nagy nap. A fehér ruha. Gyűrű, fogadalom, meg ilyenek. Nők, akik már kislányként az esküvőről álmodoztak, pontosan elképzelve, hogy mi milyen lesz, és hogyan fog kinézni. Milyen lesz a dekoráció, mi lesz a bevonuló zene, és persze ott lesz mindenki, aki számít. Kövezzetek meg, de nekem ez teljesen kimaradt." – írja szerzőnk, Puha Andi. A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatjátok el.

Amit mi, lányok eszünk

Forrás:
brightside.me

 Filmnézés

Forrás:
brightside.me

 

Flörtölés

Forrás:
brightside.me

Ha szívesen nézegetnétek még hasonló illusztrációkat, nézzétek meg a házas Káma-szútrát!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!