Egyéb kategória

Így dobjátok fel az unalmas pulcsikat – egy cipzárral!

Itt van az ősz, itt van újra és végre előkerülnek a szekrények mélyéről a jó meleg, pihe-puha kötött pulcsik. Bár lehet, hogy már kicsit unalmasak és sokat hordtátok őket? Akkor fogjatok egy ollót, egy cipzárt és kreatívkodásra fel!

vous - 2016.09.24.
Így dobjátok fel az unalmas pulcsikat – egy cipzárral!

Nincs is annál jobb érzés, amikor belebújtok a kedvenc pulcsitokba a hideg időkben. És imádjátok a DIY-dolgokat is? Akkor ötvözzétek a kettőt! Elő a megunt pulcsikkal és kicsit dobjátok fel őket! Az Apairandasparediy bloggerének ötletétől teljesen odavagyunk, és mi biztosan meg fogjuk csinálni.

Forrás:
apairandasparediy.com

Azt már megmutattuk nektek, hogy mit kell tennetek, hogy a kedvenc pulcsitok ne szúrjon. Most pedig egy blogger megmutatja nektek lépésről lépésre, hogyan varázsolhattok a kedvenceitekből trendi darabokat. Így nemcsak ősszel tudjátok hordani őket, hanem akár egy hűvösebb nyári estén is. Ugye már kéznél van az olló, a pulcsi és a cipzár?

1. lépés: vágjátok ketté a pulcsi hátát középen

Fogjátok meg az ollót, fordítsátok meg a pulcsit és csak egyszerűen vágjátok ketté a hátát. Eddig még egyszerű, ugye? Ne aggódjatok, a többi se lesz bonyolult.

2. lépés: a széleit varrjátok vissza 1 cm-rel

Mivel szétvágtátok a kötött pulcsit, félő, hogy szét fog esni. Ezért mindenképpen varrjátok vissza a széleit és így biztosan nem fog lefesleni rólatok az utcán. Fontos az elővigyázatosság! 

3. lépés: nyissátok szét a cipzárt és varrjátok fel mindegyik oldalára a pulcsinak

Elő a varrógéppel és fejezzétek be a pulcsit. Nyissátok szét a cipzárt és a pulcsi két nyitott felére varrjátok fel a cipzár két felét. 

KÉSZEN IS VAGYTOK VELE!

Forrás:
apairandasparediy.com

3 egyszerű lépés és nektek lesz a legmenőbb pulcsitok. Ilyen tuti nem fog szembe sétálni veletek az utcán.

Ha elkészítitek, mutassátok meg nekünk is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.