Egyéb kategória

Eljött az ideje, hogy ledobjátok a bugyitokat! – elmondjuk, miért

A legtöbb nőnél az alsónemű a szett elengedhetetlen darabja. Eszüknbe sem jut, hogy anélkül induljunk el otthonról. Azonban lehet, hogy ezután ti is bugyi nélkül lejtetek majd be a munkahelyetekre...

vous - 2022.01.11.
Eljött az ideje, hogy ledobjátok a bugyitokat! – elmondjuk, miért

Bugyit a nők már a viktoriánus korban is hordtak, bár az akkori alsóneműk inkább egy nadrágra hasonlítottak. Azonban a fehérneműk egyre apróbbak és rövidebbek lettek, ma viszont már ott tartunk, hogy lehet, nem is szükséges bugyit hordanunk. Hogy miért? Emiatt a 5 ok miatt!

1. Könnyebben elkerülhetitek a fertőzéseket

Ha hosszabb ideig szűk bugyit viseltek, akkor a fehérnemű korlátozza a levegő áramlását, így benntartja a hőt és a nedvességet, ami fertőzéseket okozhat. Ha tehetitek, próbáljátok meg elkerülni a lányok kedvencét, a tangabugyit, mivel a vékony hátsó pánt miatt a baktériumok a végbélből a hüvelybe vándorolhatnak át – írja a MyTinySecrets.

2. Szabadon áramolhat a csí 

A csí – ami egy lérfontosságú energia – fontos, hogy szabadon áramolhasson, mivel egészségesen tartja a szervezetet és elősegíti az optimális működését – beleértve a nemi szerveket is. Sőt, ha bugyit viseltek, az akár a szexuális energia áramlását is akadályozhatja. 

Forrás:
pixabay.com

3. Megelőzhetitek a narancsbőrt

A bugyi nemcsak a csí áramlását blokkolhatja, hanem megzavarja a vér és a nyirokfolyadék áramlását is, ami a narancsbőr kialakulásához vezethet. Tehát jól értitek, ha nincs bugyi, akkor az is lehet, hogy a narancsbőr is kevesebb lesz!

4. Felszabadítja a szexuális energiákat 

A megfelelő véráramlás elengedhetetlen a szexuális vágy fenntartásához, ugyanis az egészséges libidó alapja az optimális vérkeringés.

5. Erősíti a személyiséget 

Ha úgy döntünk, hogy nem hordunk bugyit, az egy határozott választás. Ha kitörtök a társadalom szabályrendszeréből, az végtelenül felszabadító érzés lehet. Ha így döntötök, sokkal szexibbnek és magabiztosabbnak fogjátok érezni magatokat! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.