Egyéb kategória

Eljött az ideje, hogy ledobjátok a bugyitokat! – elmondjuk, miért

A legtöbb nőnél az alsónemű a szett elengedhetetlen darabja. Eszüknbe sem jut, hogy anélkül induljunk el otthonról. Azonban lehet, hogy ezután ti is bugyi nélkül lejtetek majd be a munkahelyetekre...

vous - 2022.01.11.
Eljött az ideje, hogy ledobjátok a bugyitokat! – elmondjuk, miért

Bugyit a nők már a viktoriánus korban is hordtak, bár az akkori alsóneműk inkább egy nadrágra hasonlítottak. Azonban a fehérneműk egyre apróbbak és rövidebbek lettek, ma viszont már ott tartunk, hogy lehet, nem is szükséges bugyit hordanunk. Hogy miért? Emiatt a 5 ok miatt!

1. Könnyebben elkerülhetitek a fertőzéseket

Ha hosszabb ideig szűk bugyit viseltek, akkor a fehérnemű korlátozza a levegő áramlását, így benntartja a hőt és a nedvességet, ami fertőzéseket okozhat. Ha tehetitek, próbáljátok meg elkerülni a lányok kedvencét, a tangabugyit, mivel a vékony hátsó pánt miatt a baktériumok a végbélből a hüvelybe vándorolhatnak át – írja a MyTinySecrets.

2. Szabadon áramolhat a csí 

A csí – ami egy lérfontosságú energia – fontos, hogy szabadon áramolhasson, mivel egészségesen tartja a szervezetet és elősegíti az optimális működését – beleértve a nemi szerveket is. Sőt, ha bugyit viseltek, az akár a szexuális energia áramlását is akadályozhatja. 

Forrás:
pixabay.com

3. Megelőzhetitek a narancsbőrt

A bugyi nemcsak a csí áramlását blokkolhatja, hanem megzavarja a vér és a nyirokfolyadék áramlását is, ami a narancsbőr kialakulásához vezethet. Tehát jól értitek, ha nincs bugyi, akkor az is lehet, hogy a narancsbőr is kevesebb lesz!

4. Felszabadítja a szexuális energiákat 

A megfelelő véráramlás elengedhetetlen a szexuális vágy fenntartásához, ugyanis az egészséges libidó alapja az optimális vérkeringés.

5. Erősíti a személyiséget 

Ha úgy döntünk, hogy nem hordunk bugyit, az egy határozott választás. Ha kitörtök a társadalom szabályrendszeréből, az végtelenül felszabadító érzés lehet. Ha így döntötök, sokkal szexibbnek és magabiztosabbnak fogjátok érezni magatokat! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.