Egyéb kategória

Egy tóban találták meg a szombat éjjel eltűnt gyerekeket

Szombat este történt a bejelentés, miszerint eltűnt két gyerek egy Zala megyei faluban. Mikekarácsonyfán a rendőrök azonnal megkezdték a gyerekek keresését, végül mindkét holttestet vasárnapra virradóra megtalálták. 

vous - 2016.09.18.
Egy tóban találták meg a szombat éjjel eltűnt gyerekeket

A tájékoztatás szerint szombaton este érkezett bejelentés arról, hogy eltűnt két gyermek Mikekarácsonyfán. A rendőrök a társszervekkel közösen haladéktalanul megkezdték felkutatásukat, mindkét gyermek holttestét megtalálták az éjszaka. A 12 és 13 éves fiú holttestét egy Mikekarácsonyfához közeli tóban találták meg.

Idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a tragédia körülményeit – írja az MTI.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!