Egyéb kategória

5 szett, ami bizonyítja, hogy idén ősszel újra menő a bársony

Azzal szerintem már minden divatos lány tisztában van, hogy a '90-es évek egyes ruhadarabjai idén ősszel menőbbek, mint akkor. Most pedig felbukkant egy újabb visszatérő a múltból: a bársony. Ha eddig utáltátok, most itt az ideje megszeretni!

vous - 2016.09.09.
5 szett, ami bizonyítja, hogy idén ősszel újra menő a bársony

Igen, ha eddig tartottatok tőle – akárcsak én –, akkor most eljött az idő, hogy megbarátkozzatok vele, ugyanis ősszel nagyon trendi lesz ez az anyag. Ez a gazdag, nehéz szövet az ősz színeiben ugyanis szuperül visszatükrözi az évszaknak megfelelő hűvös délutánokat. Össze is gyűjtöttem 5 szettet, ami bizonyítja: a bársony ismét hódító útjára indult!

1. Bársonycipő

Mindegy, hogy magas sarkú, lapos talpú, balerinacipő vagy bokacsizma, egy a lényeg: hogy bársonyból legyen.

Objektum doboz

2. Bársonyruha

Egy bársonyból készült egyszerű ruha olyan elegáns, hogy kiegészítő nélkül is megállja a helyét. Nézzétek csak, milyen kifinomult!

Objektum doboz

3. Bársonynadrág

Bársonynadrág? IGEN! Egy bársonynadrággal, egy elegánsabb felsővel és egy magas sarkúval nagyon trendi, különleges szettet állíthattok össze.

Objektum doboz

4. Bársony nyaklánc

Ha nagyon nem vagytok jóban ezzel az anyaggal, akkor kezdjétek a „barátkozást” kis lépésekben: először csak viseljetek egy vékonyka chokert a nyakatokon, ami ebből az anyagból készült.

Objektum doboz

5. Bársonyblézer

Ezzel az egy ruhadarabbal biztos, hogy fel tudjátok dobni az átlagos szetteteket.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.