Egyéb kategória

Szabó Zsófi és párja feladták a játékot – veszélyzónába kerültek

Szabó Zsófi és vőlegénye, Zsolt, váratlan döntést hoztak csürtök este az egyik feladat során. Feladták ugyanis a játékot.

vous - 2016.09.08.
Szabó Zsófi és párja feladták a játékot – veszélyzónába kerültek

Szabó Zsófi és Zsolt nagyon közel kerültek ahhoz, hogy távozniuk kelljen a Nyerő Páros villájából. A színésznő-műsorvezető és vőlegénye ugyanis nemet mondtak csütörtök este az egyik feladatra, mert túl gusztustalannak találták, így veszélyzónába kerültek és akár ki is eshetnek a játékból.

A feladás oka rendkívül prózai volt: Szabó Zsófi nem szerette volna, ha szerelmének – aki elmondása szerint irtózik a kosztól és nagyon fontos számára a tisztaság – valami gusztustalan feladatban kellene részt vennie, Zsolti pedig azt nem szerette volna, ha párjának lelkiismeret-furdalást okozna azzal, hogy akarata ellenére megcsinál valami olyat, amitől irtózik. Így végül a kiszállás mellett döntöttek és a háborgó lelkek megnyugodhattak. Legalábbis a kiszavazásig.

Objektum doboz

Egyébként nem ez volt az első váratlan fordulat eddig a műsorban. Hétfőn igazán megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi, mikor Papp Gergőék önként szálltak ki a játékból.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!