Egyéb kategória

Kiderült, miért szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

Mindenkit megdöbbentett a hír, miszerint Szabó Zsófi és Shane Tusup nem sokkal az eljegyzés után szakítottak.

vous - 2022.05.21.
Kiderült, miért szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

A Blikk információi szerint Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása nagyon friss, a kapcsolatnak alig pár napja lett vége. A döntést a hírek szerint az RTL Klub sztárja hozta meg, mégpedig amiatt, mert Shane Tusup kifordult önmagából, és megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.

Talán inkább úgy kellene forgalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert

– árulta el egy párhoz közel álló informátor.

Szabó Zsófi és Shane Tusup

Szabó Zsófi és Shane Tusup
Forrás:
Instagram

Shane heves természete nem most először téma a sajtóban, Hosszú Katinka is elmondta, hogy hogy az edző nem tudja kontrollálni az indulatait, ezért például már több uszodából is kitiltották.

Zsófi mindenekelőtt édesanya, aki sosem tenné ki a gyermekét olyan embernek, akinek indulatkezelési problémái vannak, még akkor sem, ha az illető mérgében „csak” tör-zúz a lakásban, belevág a falva és üvöltözik. Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt

– meséli az inormátor, aki szerint nincs visszaút a kapcsolatban, ugyanis Zsófi a válás óta megerősödött lelkileg, nem fognak rá hatni Shane próbálkozásai.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.