Egyéb kategória

Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

A pár februárban jelentette be eljegyzését.

vous - 2022.05.18.
Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

Az utóbbi időben úgy tűnt Shane Tusup és Szabó Zsófi nem is lehetnének boldogabbak. Szerelmes fotókat és posztokat osztottak meg közösségi oldalaikon és a tervezett esküvőről beszéltek.

Most viszont bejelentették, felbontották eljegyzésüket.

“Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shannel felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben.”

– írta Zsófi, akinek posztja ITT tekinthető meg.

Shane Tusup azonos sorokkal közölte a hírt, ami ITT nézhető meg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.