Egyéb kategória

Esküvő külföldön? Oké, de hol? Itt egy bakancslista!

Ha esküvőre kerül a sor, akkor a legelső kérdés, amit meg kell válaszolnotok, az a hol. Vannak párok, akik ilyenkor rögtön külföldre gondolnak, mert ez életük vágya, még akkor is, ha messze van, akkor is, ha kisebb esküvőt jelent a messzi helyszín. A szépséges környezetért azonban megéri így dönteni.

vous - 2016.09.04.
Esküvő külföldön? Oké, de hol? Itt egy bakancslista!

Persze, az első kijózanító gondolat ilyenkor lehet az, hogy úristen, a repülőjegy! A barátok meg azt gondolhatják, hogy én AZT HITTEM, BARÁTOK VAGYUNK, erre elcitáltok a világ másik végére?! Pedig az igazság az, hogy aki számít, az ott lesz. Aki pedig morgolódik közben, az ott majd elámul.

Ám még ha esküvői helyszínnek nem is, nászút-inspirációnak még mindig jól jön egy csodálatos bakancslista, ami tele van külföldön köttetett házasságok meghitt pillanataival, nem igaz? Lássuk csak, melyek ezek a helyek.

Udalpur, India

Ha itt nem perzsel fel benneteket a szerelem, akkor sehol! Nézzétek csak, mi mindent érdemes megnéznetek a Tádzs Mahalon túl!

Forrás:
weddingnama.in

Velence, Olaszország

Klasszikus, ám megunhatatlan helyszín szerelmespároknak. Olvassátok el, milyen ez az ország egy magyar lány szemével!

Forrás:
alessandroavenali.com

Törökország, Kappadókia

A léggömbutazást se hagyjátok ki! 

Forrás:
http://weddingnama.in/

Izlandi gleccserek 

Mert a szerelmetek a jeget is megolvasztja. Ráadásul ti is meséltetek róla, hogy miért érdemes Izlandra menni, olvassátok csak vissza!

Forrás:
mjstudios.co

Nyugat-Izland

Vadregényes romantika a javából.

Forrás:
botvinovskaya.com

Még több gyönyörű fotót és tippet nászútra az amerikai Cosmopolitan oldalán találtok!

Ajánlott cikkek