Egyéb kategória

Újabb botrányos kihívás: a dús haj szexi, a 100 réteg póthaj nem!

Még mindig nincs vége a 100 réteg őrületnek. Újabb videó került elő egy újabb unatkozó, vagy túl sok szponzorterméket kapó vloggertől. Unjuk már vagy szeretjük, végül is tök mindegy, mert van.

vous - 2016.09.02.
Újabb botrányos kihívás: a dús haj szexi, a 100 réteg póthaj nem!

A 100 réteg ruha, arcmaszk, önbarnító, rúzs, körömlakk és a kihívás abszolút győztese után itt van valami kicsit más, de ugyanaz. 100 réteg póthaj.

Ennyire már tényleg nem lehet unatkozni, mindenesetre érdekes végignézni a kisvideót, mennyire visszataszító lesz a végeredmény. Hasznosnak nem hasznos, nem tanulságos, nem szép, de talán szórakoztató és elgondolkodtató, miért csinálják ezt az emberek. 

Ez a 100 réteg izé legalább annyira kiakaszt, mint pár hónappal ezelőtt a kontúrozzuk mindenünket, mert az annyira Kardashian. Ez meg annyira póthajhercegnős, SE! Yeah!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!