Egyéb kategória

Uniszex? Cipzáros? Sellős? Elő a hálózsákokkal, segítünk választani!

Az ősz közeledtével egyre jobban kell ügyelni, hogy ne fázzon meg a gyerek éjjel. A kitakarózásra hajlamos kicsiket a legjobb, ha egy meleg hálózsákba bugyoláljuk, így most ezekből szedtük össze a legjobbakat!

vous - 2016.08.28.
Uniszex? Cipzáros? Sellős? Elő a hálózsákokkal, segítünk választani!

Egyre hidegebbek lesznek az éjszakák, de még nem fűtünk, ismerős, ugye? Már nem elég a gyerekre éjszakára egy body, előkerülnek a tipegők. A gyerekek általában éjjel forgolódnak, mocorognak, a takaró folyton lecsúszik róluk. Anyaként éjjel így is állandóan fel-felébredünk valami miatt, miért ébrednénk még a folyamatos takargatás, takaróigazítás miatt is? Oldjuk meg a helyzetet egy egyszerű hálózsákkal. Nem véletlenül altattak már anyáink is ebben minket, hiszen melegek, kényelmesek, ráadásul nem lehet kibújni belőlük!

Megtalálni az igazit? Nem egyszerű!

A megfelelő hálózsák megtalálása nem olyan egyszerű, hiszen a piac nagyon széles, sőt, ahogyan nő a gyerek, úgy kell újabb és újabb darabokat is beszereznünk. Érdemes többféle szabású hálózsákot megpróbálni, kipróbálni. Mi például az újszülött Bálintnak vásárolt hálózsákot csak rövid ideig tudtuk használni, és nem azért, mert a lábrésze kicsi lett, hanem mert a karoknál a kivágás hamar szűkké vált.

Bora baba gardróbja pizsama

Miben aludjon a kisgyerek tavasszal, ha nem jó a hálózsák?

Márciusban Bora baba gardróbja névvel elindult legújabb sorozatunk, amiben kisbabák öltöztetéséhez kaphattok szuper tippeket. A sorozat második részében megmutattam, miben aludjon a gyerek, ha a hálózsák nem válik be.

A cuki, de praktikus cikket ITT keressétek! 

Cipzár itt, cipzár ott

Babánk édes álma

Babánk édes álma
Forrás:
Alexandra

Aztán az sem mindegy, milyen záródásút szeretnénk: kisbabáknál talán jobb az elöl teljesen kicipzározható, hisz könnyebb beletenni és kivenni. A nagyobb gyerekeknél pedig a bebújós, vállaknál patenttal záródó lehet előnyösebb. A választáskor azt is vegyük figyelembe, hogyan szeretnénk a hálózsák alatt öltöztetni a gyereket. Ha csak egy vékonyabb bodyt szeretnénk rá adni, akkor vastagabb hálózsákot keressünk, ha rétegesen öltöztetjük a gyerkőcöt, akkor elegendő lehet egy vékonyabb is.

És akkor még csak a szabásokról, anyagokról és záródásokról beszéltünk, a minta- és stílusbeli széles palettáról nem is. Vásárlás előtt a stílust illetően azt sem árt átgondolni, mit szeretnénk. Hogy több gyereket kiszolgáljon? Akkor inkább az uniszexeket részesítsük előnyben. Vagy azt szeretnénk, hogy tökéletesen passzoljon a babaszoba stílusához? Akkor ahhoz illőt hajkurásszunk!

Sellős, bebújós csodadarabok

Hogy segítsünk megtalálni a tökéletes hálózsákot, készítettünk egy összeállítást. Találtunk egyszerűt, hagyományosat, csodaszép hálózsákot, de akár babakocsiban és autóshordozóban is használható multifunkciós takarót is, sőt a kiskamasz lányoknak sellőfarok alakú, bebújós takarót is. A paletta végtelenül színes, így nincs más dolgotok, mint rátalálni a ti kedvencetekre!

Forrás:
 1. Klasszikus, barna, csillagos, Babyberry (10 990 forint)
 2. Hagyományos, nyulacskás, Babies on Board (13 990 forinttól)
 3. Hagyományos fazonú, kék, naprendszeres, Ludoshka (9300 forint)
 4. Klasszikus fazonú, rózsás, romantikus, Csipkekelengye (8900 forint)
 5. Hagyományos, kislányos, mintás, Nobile (10 200 forint)
 6. Hagyományos fazonú, mókás figurával, Cseppke (8450 forint)
 7. Az első hálózsák, a pólya, Babapolya.hu (10 990 forint)
 8. Hagyományos fazonú, romantikus, nagy masnis, Mamas & Papas (14 900 forint)
 9. Csillag alakú, buksit is takaró, Monello (5890 forint)
 10. Sellőlány formájú, kiskamaszoknak, Mirifay (5990 forint)
 11. BabaBatyu, a multifunkciós takaró, FAWorite (6700 forint)
Ajánlott cikkek