Egyéb kategória

Britney Spears az új Angelina Jolie?

Britney Spears is beszállt abba a bizonyos kocsiba, James Cordon fekete autójába. Kocsikáztak egy jót, énekeltek, és érdekes infók derültek ki Britney-ről. 

vous - 2016.08.26.
Britney Spears az új Angelina Jolie?

Végre, végre, bizonyososságot nyert, hogy a már tökéletes testű Britney Spears nem csak táncolni és tátogni tud. Birtney-rajongó társaim, egyszerre fog megdobbani a szívünk, ugyanis Britney végre énekelt, élőben! James Cordon őt is elvitte egy kocsikázással egybekötött éneklésre és beszélgetésre. A mámorból felocsúdva, hogy hallottam Britney hangját, kiderült egy s más az énekesnőről.

Képzeljétek, Britney még legalább három gyereket szeretne (Angelina Jolie babérjaira tör?), előtte azonban az ideális férfit. Ezzel azonban az a gond, hogy Brit nem hisz már többé a házasságban. Ez érthető, hiszen nem túl szerencsés a pasik terén. 

esküvői ruha

Felvállalom: nem akarok esküvőt!

A nagy nap. A fehér ruha. Gyűrű, fogadalom, meg ilyenek. Nők, akik már kislányként az esküvőről álmodoztak, pontosan elképzelve, hogy mi milyen lesz, és hogyan fog kinézni. Milyen lesz a dekoráció, mi lesz a bevonuló zene, és persze ott lesz mindenki, aki számít. Kövezzetek meg, de nekem ez teljesen kimaradt. 

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A jó hír, hogy nincs vége még a Britney-napoknak. Kedvenc énekesnőnk vasárnap az MTV Video Music Awards-gálán fog fellépni. Alig várom!

Nézzétek meg a teljes videót, amiből az is kiderül, hogy Britney milyen álneveken szokott bejelentkezni a szállodákba.

Objektum doboz

Ja, és egyébként Britney életéről film is készül. Részletek itt!

Ajánlott cikkek