Egyéb kategória

Britney Spears az új Angelina Jolie?

Britney Spears is beszállt abba a bizonyos kocsiba, James Cordon fekete autójába. Kocsikáztak egy jót, énekeltek, és érdekes infók derültek ki Britney-ről. 

vous - 2016.08.26.
Britney Spears az új Angelina Jolie?

Végre, végre, bizonyososságot nyert, hogy a már tökéletes testű Britney Spears nem csak táncolni és tátogni tud. Birtney-rajongó társaim, egyszerre fog megdobbani a szívünk, ugyanis Britney végre énekelt, élőben! James Cordon őt is elvitte egy kocsikázással egybekötött éneklésre és beszélgetésre. A mámorból felocsúdva, hogy hallottam Britney hangját, kiderült egy s más az énekesnőről.

Képzeljétek, Britney még legalább három gyereket szeretne (Angelina Jolie babérjaira tör?), előtte azonban az ideális férfit. Ezzel azonban az a gond, hogy Brit nem hisz már többé a házasságban. Ez érthető, hiszen nem túl szerencsés a pasik terén. 

esküvői ruha

Felvállalom: nem akarok esküvőt!

A nagy nap. A fehér ruha. Gyűrű, fogadalom, meg ilyenek. Nők, akik már kislányként az esküvőről álmodoztak, pontosan elképzelve, hogy mi milyen lesz, és hogyan fog kinézni. Milyen lesz a dekoráció, mi lesz a bevonuló zene, és persze ott lesz mindenki, aki számít. Kövezzetek meg, de nekem ez teljesen kimaradt. 

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A jó hír, hogy nincs vége még a Britney-napoknak. Kedvenc énekesnőnk vasárnap az MTV Video Music Awards-gálán fog fellépni. Alig várom!

Nézzétek meg a teljes videót, amiből az is kiderül, hogy Britney milyen álneveken szokott bejelentkezni a szállodákba.

Objektum doboz

Ja, és egyébként Britney életéről film is készül. Részletek itt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.