Egyéb kategória

Magas lányok, húzzátok ki magatokat, és pózoljatok bátran a fotókhoz!

Kedves magas lányok, ez a cikk most nektek szól. Ugye ti is tudjátok, milyen érzés a legmagasabbnak lenni egy társaságban, és olyan barátnőket szerezni, akik a vállatokig sem érnek? Higgyétek el, én tudom, a magam 180 centijével. De ne essetek kétségbe akkor sem, ha előkerül a fényképezőgép!

vous - 2016.08.21.
Magas lányok, húzzátok ki magatokat, és pózoljatok bátran a fotókhoz!

Mint mindennek, így a magas növésnek is megvan a saját előnye és hátránya, például felérjük a legfelső polcot, lehetünk kosarasok és modellek, nem kell felhajtani a farmert, és még sorolhatnám, azonban nehéz magasabb fiút találni, és zsiráfnak érezhetjük magunkat a 160 centis emberek között. De kötelező magasabb pasit választani? És mi lesz, ha felveszünk egy csinos magas sarkút? A döntés a ti kezetekben van, ne érdekeljen, hogy mások mit szólnak, húzzátok ki magatokat büszkén a magas sarkútokban az egyhetvenes pasitok mellett, fő az önbizalom s a szerelem!

Ha pedig odafigyeltek ezekre, akkor a fotókon is jól fogtok mutatni!

Hátra arc!

Na jó, azért ne fordítsatok hátat a kamerának, de álljatok ti a legtávolabb tőle, hiszen így picivel alacsonybbnak tűnhettek!

Egyenesen!

Ne dőljetek se jobbra, se balra, akármilyen alacsony barátotok áll mellettetek, nem kell lehajolni hozzá. Álljatok magabiztosan és egyenesen, és így biztosan nem egy kamasz lány hatását keltitek.

Forrás:
pixabay.com

Magasabbra!

Ha lehetséges, akkor nálatok magasabb vagy veletek egy magasságú személy fotózzon, hiszen ha egy alacsony személy lentről fényképez, még magasabbnak fogtok tűnni. 

Öltözködés

Fontos, hogy tudjátok, milyen ruhában tűntök alacsonyabbnak és miben magasabbnak. Figyeljetek rá, hogy a túl sokat mutató darabok nem a legmegfelelőbbek, de a hosszú felsőket hordjátok bátran, amik akár combközépig, térdig is érhetnek.

Fogadjátok el!

Végül a legfontosabb, hogy fogadjátok el, ti magasnak születtetek, és magasak is maradtok, a hátrányokat fordítsátok az előnyötökre, a ciki helyzeteket peig kezeljétek humorral. A fotókon pedig sugározni fog rólatok az önbizalom!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!