Egyéb kategória

Megvan, miért zselézik a hajukat a szinkronúszók

A szinkronúszóknak versenyszezonban érdemes leredukálniuk a vásárolandó sminktermékek listáját. Viszont az átlagosnál is több hajzselére van szükségük. De mégis miért?

vous - 2015.08.19.
Megvan, miért zselézik a hajukat a szinkronúszók

A hajlakk kimarad a repertoárjukból, viszont a zselét vízzel mixelve annál többet alkalmazzák a frizurájukon. Az egyik atléta szerint így gazán ragacsos állagúvá válik ez az elegy, amit mindig alkalmaznak. Fésűvel vagy egy durvább hajkefével belefésülik a hajukba, majd feltekerik azt kontyba, fölé helyeznek egy kis sapkát és száradni hagyják -írja a PopSugar

Forrás:
afpforum.com

Így aztán igazán durvára és keményre szárad, ezért biztos, hogy nem fog szétesni a hajuk úszás közben. Szeretik csillámmal díszíteni és egyéb dolgokkal dekorálni. Az valóban zavaró lenne, ha az egyik szám közben azzal kellene kínlódniuk, hogy ne akadjanak bele a saját frizurájukba. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.