Egyéb kategória

Megvan, miért zselézik a hajukat a szinkronúszók

A szinkronúszóknak versenyszezonban érdemes leredukálniuk a vásárolandó sminktermékek listáját. Viszont az átlagosnál is több hajzselére van szükségük. De mégis miért?

vous - 2015.08.19.
Megvan, miért zselézik a hajukat a szinkronúszók

A hajlakk kimarad a repertoárjukból, viszont a zselét vízzel mixelve annál többet alkalmazzák a frizurájukon. Az egyik atléta szerint így gazán ragacsos állagúvá válik ez az elegy, amit mindig alkalmaznak. Fésűvel vagy egy durvább hajkefével belefésülik a hajukba, majd feltekerik azt kontyba, fölé helyeznek egy kis sapkát és száradni hagyják -írja a PopSugar

Forrás:
afpforum.com

Így aztán igazán durvára és keményre szárad, ezért biztos, hogy nem fog szétesni a hajuk úszás közben. Szeretik csillámmal díszíteni és egyéb dolgokkal dekorálni. Az valóban zavaró lenne, ha az egyik szám közben azzal kellene kínlódniuk, hogy ne akadjanak bele a saját frizurájukba. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.