Egyéb kategória

5 baki, amit mindenki elkövet a próbafülkében

Újabb vásárlás, újabb ruhapróbálgatás – mindenkinek ismerős a szituáció. Aztán pedig jönnek a tipikus bakik, amikre nem is gondolnátok...

vous - 2016.08.19.
5 baki, amit mindenki elkövet a próbafülkében

Ahogy nem mindegy az, hogy milyen fényben nézegetitek a vásárolni kívánt rúzst, úgy az sem mindegy, hogyan próbáljátok fel a ruhát a próbafülkében. Én személy szerint utálok ruhákat próbálni, konkrétan 10 perc alatt elfáradok benne. Most viszont a PureWow oldalán láttam, hogy nem csupán a világítással lehetnek gondjaink, hanem mással is. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, feltétlenül görgessetek lejjebb!

1. Nem visztek be több méretet a ruhából

Hiába tudjátok pontosan a méreteteket, néha a gyártók megviccelnek minket, és úgy gondolják, hogy ami eddig jó volt, az következő alkalomra ne legyen. Nincs ebből semmi probléma, de, hogy ne kelljen 2 percenként kirohangálni a fülkéből, vigyetek be magatokkal több méretet. Nemcsak időt, de energiát is megspórolhattok vele.

2. A rossz melltartót viselitek

Mindannyian szeretjük a kényelmes melltartókat, de egy szexi felső nem feltétlenül fog jól állni rajtatok, ha sportmelltartóra próbáljátok. Ha tudjátok, hogy vásárolni fogtok délután, viseljetek olyan darabot, amit az adott ruhához viselnétek.

Forrás:
www.pexels.com

3. Elfelejtettetek leülni

Bizony, nem is gondolnátok, hogy mennyi minden múlik rajta! Ha leültök a kis székre a próbafülkében, megtapasztalhatjátok mennyire kényelmes a kiszemelt nadrág, vagy hogy nem túlságosan rövid-e a szoknya.

4. Nem próbáltátok fel a rucit egy magas sarkúval

Valljuk be, az egyik legtestformálóbb kiegészítőnk a magas sarkú, éppen ezért, ha ruhát vásároltok, érdemes egy ilyen cipővel is felpróbálni. A boltok nagy részében lehet már kapni magas sarkút, úgyhogy ha véletlenül laposban érkeztetek, csak válasszatok egyet a kínálatból, és próbáljátok fel azzal.

5. Nem csekkoltátok le magatokat a kinti tükörben

Talán túl félénkek vagytok a próbafülkéken kívüli tükörben lecsekkolni magatokat, pedig nagyon megérné! Teljes hosszában és szélességében láthatjátok magatokat, így sokkal könnyebb döntést is hozni.

Ugye sokkal okosabbak leszünk a következő ruhapróbán?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.