Egyéb kategória

5 baki, amit mindenki elkövet a próbafülkében

Újabb vásárlás, újabb ruhapróbálgatás – mindenkinek ismerős a szituáció. Aztán pedig jönnek a tipikus bakik, amikre nem is gondolnátok...

vous - 2016.08.19.
5 baki, amit mindenki elkövet a próbafülkében

Ahogy nem mindegy az, hogy milyen fényben nézegetitek a vásárolni kívánt rúzst, úgy az sem mindegy, hogyan próbáljátok fel a ruhát a próbafülkében. Én személy szerint utálok ruhákat próbálni, konkrétan 10 perc alatt elfáradok benne. Most viszont a PureWow oldalán láttam, hogy nem csupán a világítással lehetnek gondjaink, hanem mással is. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, feltétlenül görgessetek lejjebb!

1. Nem visztek be több méretet a ruhából

Hiába tudjátok pontosan a méreteteket, néha a gyártók megviccelnek minket, és úgy gondolják, hogy ami eddig jó volt, az következő alkalomra ne legyen. Nincs ebből semmi probléma, de, hogy ne kelljen 2 percenként kirohangálni a fülkéből, vigyetek be magatokkal több méretet. Nemcsak időt, de energiát is megspórolhattok vele.

2. A rossz melltartót viselitek

Mindannyian szeretjük a kényelmes melltartókat, de egy szexi felső nem feltétlenül fog jól állni rajtatok, ha sportmelltartóra próbáljátok. Ha tudjátok, hogy vásárolni fogtok délután, viseljetek olyan darabot, amit az adott ruhához viselnétek.

Forrás:
www.pexels.com

3. Elfelejtettetek leülni

Bizony, nem is gondolnátok, hogy mennyi minden múlik rajta! Ha leültök a kis székre a próbafülkében, megtapasztalhatjátok mennyire kényelmes a kiszemelt nadrág, vagy hogy nem túlságosan rövid-e a szoknya.

4. Nem próbáltátok fel a rucit egy magas sarkúval

Valljuk be, az egyik legtestformálóbb kiegészítőnk a magas sarkú, éppen ezért, ha ruhát vásároltok, érdemes egy ilyen cipővel is felpróbálni. A boltok nagy részében lehet már kapni magas sarkút, úgyhogy ha véletlenül laposban érkeztetek, csak válasszatok egyet a kínálatból, és próbáljátok fel azzal.

5. Nem csekkoltátok le magatokat a kinti tükörben

Talán túl félénkek vagytok a próbafülkéken kívüli tükörben lecsekkolni magatokat, pedig nagyon megérné! Teljes hosszában és szélességében láthatjátok magatokat, így sokkal könnyebb döntést is hozni.

Ugye sokkal okosabbak leszünk a következő ruhapróbán?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.