Egyéb kategória

Elrabolta a szívünket a rózsaszín 2.0 – Nagy Sándor is a rózsaaranyat választotta volna

A színforradalom hivatalosan is kezdetét vette. A legaktívabb forradalmár pedig kétségkívül a rózsaarany, rosegold vagy rozéarany, kinek hogy tetszik. Ha ez a szín történelmi személyiség lenne, akkor Nagy Sándor nevét kapná. A rosegold egy igazi hódító. Olyannyira, hogy a VOUS-lányok szívét is hamar elrabolta. Ha statisztikát vezetnénk a szerkesztőségében legtöbbször kimondott szavakból, akkor a Facebook és „cikk” után a bronzérmet a rózsaarany szerezné meg.

vous - 2016.08.17.
Elrabolta a szívünket a rózsaszín 2.0 – Nagy Sándor is a rózsaaranyat választotta volna

Szerelembe estünk a rózsaarannyal. Nem tűnt még fel? Pedig simán kiszúrhattátok volna, hiszen nagyon sokszor ráharapunk rózsaarany témákra. Van úgy, hogy szó szerint, hiszen a rozéarany csokoládétól rózsaszínben láttuk a világot, a rozés gumicukor láttán pedig körbe-körbe szaladgáltunk a szerkesztőségben: ILYEN TÉNYLEG VAN?!!%!!!??

Ha nem értitek, honnan ez a rosegold-mánia, nem vagytok egyedül. A szerkesztőségben sem tudtuk megfejteni, egészen addig, amíg egy unalmas hétfő délután a villamoson megvilágosodtam:

Nina!

Tudnotok kell, hogy minden, ami rózsaszín, minden, ami nagyon csajos, az totálisan szerzőnk, Nina. Történt egyszer, hogy Nina telefonvásárlásra kényszerült, illetve kényszerítettük, de ez egy másik sztori. Szóval Nina elhatározta, hogy új telefont vásárol rózsaarany színben. Akkor még nem volt világos, mi is ez a rózsa-izé. Kis idő elteltével, ahogy elkezdtek rügyezni a fák, kezdtük megismerni ezt a vadiúj színt.

Rozéarany-biográfia

Ilyen nem létezik! Ez a szín annyira új, hogy még saját Wikipédiája sincs, ha beírjátok a keresőbe, a telefonon és pár ékszeren kívül egyedül a rózsaarany manikűrről szóló cikkemet találjátok, de ez érthető is. Gondoljatok csak bele, pár éve el se tudtuk képzelni együtt a rózsaszínt és az aranyat. Talán a legtöbb esetben a két szín egymás mellett nem is működik, viszont a keverékük maga a mennyország. Szín-Oscart a feltalálójának!

Norie blog rozsaszín Barbie ruha stílus divat

Takács Nóra: „Megvan a csodafegyverem a ballábas reggelek ellen”

Azért a rózsaszínt sem kell leírni, hiszen ez is lehet nagyon nőies szín, ami ráadásul a rosszul induló napok ellen is gyógyír lehet. Nézzétek csak, sztárszerzőnk, Takács Nóra hogyan viseli a kislányosnak gondolt rózsaszínt!

A korábbi NORIE-blogot ide kattintva nézhetitek meg!

A rózsaarany a rózsaszín 2.0

A rózsaszínnél csajosabb szín nem létezik. Viszont épp ideje volt megszületnie a kifinomultabb testvérének, amire már nem is lehet a csajos jelzőt használni. A rózsaarany maga az elegancia, a nőiesség. Így gondolja ezt Nina is, aki simán ihlethette volna ezt a színt, és aki nem áll meg a rozéarany telefonnál: „Szerintem ez a cuki rózsaszín sikkesebb, nőiesebb árnyalata.

Azt hiszem, a következő rosegold zsákmányom egy ilyen színű rúzs és körömlakk lesz! Függő vagyok!

Nos, ha Nina rózsaarany rúzsban érkezik meg a szerkesztőségbe, arról biztosan értesülni fogtok, de mi a helyzet a többi VOUS-lánnyal, ők is odáig vannak az új színért?

Forrás:
iStock

Bogi, junior szerzőnk magasságos metaforává emelte a szóban forgó színt. Szerinte a rozéarany átmenet a felnőtt nő és a kislány között. „A rózsaarany a fenséges arany és az aranyos rózsaszín közötti átmenet. Míg aranyat inkább az érett nők viselnek, rózsaszínt a kislányok. Én jelenleg egyiknek sem tartom magamat. Valahol az érett nő és az örök gyerek között mozgok.” Bogi ráadásul szeretne beújítani pár rosegold tárgyat a szobájába.

Szandi, szintén junior szerzőnk – akit ezúton szeretnék bátorítani, hogy legyen mersze befestetni a haját rózsaarany színűvé, hiszen én is mertem hajszínt váltani –, is bolondja a rózsaszín 2.0-nak. „A nagyon dr. szöszis rózsaszínt nem igazán szerettem, a rózsaarany viszont az a szín, ami komoly, de csajos is. Nekem a telefonom ilyen színű, de annyira imádom, hogy tokot is rózsaarany színben vettem.”

És mi a helyzet velem?

Nos, az én telefonom előbb lesz fekete, mint rozéarany, viszont a hajamat szó nélkül ilyen színűvé varázsoltatnám. Számomra a rózsaarany az új rózsaszín, azonban mi nem vagyunk annyira jóban. Neonpink egy kis feketével viszont bármikor jöhet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.