Egyéb kategória

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok: aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen is

Most már semmi kétség, Hosszú Katinka a mi hősünk! Az úszónő magyar idő szerint szerda hajnalban megszerezte pályafutása harmadik olimpiai aranyát, ezzel Magyarország negyedik aranyérmét.

vous - 2016.08.10.
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok: aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen is

Micsoda mesterhármas! Hosszú Katinka 200 méter vegyesúszásban is diadalmaskodott, így immár háromszoros olimpiai bajnok. Katinka végig a mezőny élén, olimpiai rekorddal nyerte a számot és okozott nekünk újabb örömet és büszkeséget.

hosszu-katinka

„Katinka, az érem egyedül a tiéd!” – Hosszú Katinka világcsúcsa nem a férje érdeme

„Lányok! És fiúk! (Minden sikeres nő mögött egy férfi áll.) Köszönjük és gratulálunk!” – írta vasárnap Deutsch Tamás a Facebookon Hosszú Katinka elképesztő világcsúcsa kapcsán. Az amerikai NBC csatorna műsorvezetője közben szintén Shane Tusupot emelte ki. Ezek fényében pedig most egy kicsit arról fogunk beszélni, miért gáz azt sugallni, hogy a világcsúcs férfisegítség nélkül nem született volna meg. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább!

Hosszú Katinka ezzel a győzelemmel a szám olimpiai és világbajnoka, valamint világcsúcstartója. 

Köszönjük, Katinka, Magyarország negyedik aranyérmét!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.