Egyéb kategória

Megvan a lista: ők a legértékesebb magyar celebek!

A magyar Forbes magazin idén is összeállított egy listát a legértékesebb magyar celebekről, és mint kiderült, a három dobogós a TV2 arcai közül került ki!

vous - 2016.08.03.
Megvan a lista: ők a legértékesebb magyar celebek!

A magazin az NRC kutatócég adatait használta fel az összeállításhoz, mely során a magyar celebek ismertségét, kedveltségét és hitelességét mérték. A Forbes magazin ezen kívül figyelembe vette még a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, tartalmasságát és – idén először – közösségi médiás jelenlétét is – írja az Index. 

Az értékeket pontban mérték: az NRC kutatásaira maximum 300-at, a Forbes magazin zsűrijétől maximum 400-at, a szerkesztőségtől pedig maximum 100 pontot lehetett kapni – így a maximum elérhető pontszám a 800 volt. Ennyit persze egyetlen celebnek sem sikerült összegyűjtenie, az első három helyezettben azonban a magas pontszámokon kívül más közös is volt: mindhárman a TV2 arcai! A helyezettek tehát sorrend szerint a következők:

  1. Ördög Nóra – 595 ponttal. A műsorvezetőnek a Facebookon 77 000, az Instagramon 14 000 követője van.
  2. Majka – 591 ponttal. Őt Facebookon 354 000-en, az Instagramon 100 000-en követik.
  3. Tilla, 590 ponttal
  4. Sebestyén Balázs 582 ponttal, aki tavalyi helyezéséhez képest eggyel előkelőbb helyre ugrott a listán, pedig ő az egyetlen, aki egyáltalán nem aktív a közösségi médiákon: nincs fent Facebookon, és Instagramon sem!
Objektum doboz

Ördög Nóra első helyét egyébként azzal támasztja alá a Forbes magazin, hogy a műsorvezető nagy hangsúlyt fektet az imázsának őrzésére, Majka azzal érdemelte ki a dobogó második helyét, hogy hosszú évek kemény munkájával tudott csak kitörni a ValóVilág-os realitysztárok karanténjából, Tillának pedig azért járt a harmadik hely, mert nem ragad rá sok a TV2 botrányaiból. 

Tavaly egyébként ugyanezen a listán Ördög Nóra negyedik helyezett lett, Majka kilenc hellyel lejjebb szerepelt, Tilla pedig rajta sem volt a listán.    

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: