Egyéb kategória

A 21 NAP – Pont neked programmal új életet és értékes ajándékokat nyerhettek

A koplalás sosem lesz módszer, a bűntudat nem lehet megoldás. A változás: nem kilókban, hanem centikben mérhető igazán és rengeteg boldog mosolyban. Életmód-nagyköveteink ebben hisznek, de a sikerhez te kellesz.

vous - 2016.08.03.
A 21 NAP – Pont neked programmal új életet és értékes ajándékokat nyerhettek

Hetek óta mesélünk a 21 NAP – Pont neked életmódváltó program részleteiről, de végre elérhetővé vált a kihívás nektek is. Egy telefonos applikációról van szó, melyet megtaláltok az App Store-ban és a Google Play Áruházban is. Bárki megszerezheti magának a programot, hiszen a regisztráció teljesen díjmentes. Aki pedig már rég letöltötte és szörfözött is egy kicsit a funkciók között, az láthatta, mi minden vár rá augusztus 22-től.

Tóth Gábor (Bio Gabi), élelmiszermérnök állított össze egy étrendet. Szabó András professzionális erőnléti edző hozza majd a tornagyakorlatokat, őt egyébként a Torna(N)óra adásaiból már ismerhetitek. Dr. Horváth Tanka Enikő gerincjóga-oktató, a Colibri Jógastúdió oktatója vezet majd be bennünket a jóga rejtelmeibe és végig velünk lesz Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN, akitől mindig számíthatunk majd néhány bátorító szóra. És persze Takács Nóra szépségszakértőhöz is fordulhattok majd a kérdéseitekkel.

Forrás:
21 NAP

Jelenleg a program alap verzióját láthatjuk. Felül a visszaszámláló megállíthatatlanul pörög, segítünk a matekban, augusztus 22-én indul a 3 hetes életmódváltó program. Ez azt jelenti, hogy eddig van lehetőségetek előfizetést vásárolni az applikáción keresztül. Ha ezt megteszitek vagy már meg is tettétek, akkor augusztus 22-én újdonságokkal frissül majd az app. Felkerülnek a tornavideók, jógavideók, receptek, bevásárlólista, ételrendelés, olvasnivalók és még számos lehetőség. Némelyik a szórakozást szolgálja majd, míg valamelyik másik a fejlődést.  

Ami még nagyon fontos, hogy minden egyes nap értékes nyereményeket sorsolunk ki azok között, akik az aktuális napon előfizetést vásároltak.

Minden nyertest másnap 12:00 óráig értesítünk e-mailben. Szóval ha ma regisztráltál, akkor lehet, hogy holnap pont te leszel az, akinek az e-mailjei között landol a jó hírt hozó üznenet. Hogy tovább fokozzuk az izgalmat, az ajándékok titkosak. De azért szeretnénk megmutatni néhány meglepetést a listánkról:

  • Lila masnis Olivia Natural csomag – 4 110 Ft
  • Arany masnis Olivia Natural csomag – 6 350 Ft
  • Dovex IDYLLE parfüm – 23 750 Ft
  • Dovex körömlakk – FIRE BOW – 7 850 Ft
  • HighCare Cosmetics – peelingező, méregtelenítő, feszesítő – Multitalent Body Mask csomag – 28 100 Ft
  • HighCare Cosmetics – regeneráló, hidratáló krém Q 10-zel – 24 070 Ft
  • HighCare Cosmetics – gyümölcssavas – SELF Charming Mask – 24 700 Ft
  • HighCare Cosmetics – szalonkezelés kupon – 50 000 Ft
21 nap logó fehér

Hogyan csatlakozhattok a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programhoz? 

Augusztus 22-én indul az applikáció teljes verziója.

A profiloldalon keresztül vásárolhatsz előfizetést, amely 21 000 forint helyett szuperkedvezményesen 4990 forint. Kattints a letöltött applikáción belül a profiloldaladon található Előfizetés gombra, és kövesd az utasításokat!

Az indulásig minden nap értékes ajándékokat sorsolunk ki az aktuális napi előfizetők között.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.