Egyéb kategória

A 21 NAP – Pont neked programmal új életet és értékes ajándékokat nyerhettek

A koplalás sosem lesz módszer, a bűntudat nem lehet megoldás. A változás: nem kilókban, hanem centikben mérhető igazán és rengeteg boldog mosolyban. Életmód-nagyköveteink ebben hisznek, de a sikerhez te kellesz.

vous - 2016.08.03.
A 21 NAP – Pont neked programmal új életet és értékes ajándékokat nyerhettek

Hetek óta mesélünk a 21 NAP – Pont neked életmódváltó program részleteiről, de végre elérhetővé vált a kihívás nektek is. Egy telefonos applikációról van szó, melyet megtaláltok az App Store-ban és a Google Play Áruházban is. Bárki megszerezheti magának a programot, hiszen a regisztráció teljesen díjmentes. Aki pedig már rég letöltötte és szörfözött is egy kicsit a funkciók között, az láthatta, mi minden vár rá augusztus 22-től.

Tóth Gábor (Bio Gabi), élelmiszermérnök állított össze egy étrendet. Szabó András professzionális erőnléti edző hozza majd a tornagyakorlatokat, őt egyébként a Torna(N)óra adásaiból már ismerhetitek. Dr. Horváth Tanka Enikő gerincjóga-oktató, a Colibri Jógastúdió oktatója vezet majd be bennünket a jóga rejtelmeibe és végig velünk lesz Kropkó Péter 51-szeres IRONMAN, akitől mindig számíthatunk majd néhány bátorító szóra. És persze Takács Nóra szépségszakértőhöz is fordulhattok majd a kérdéseitekkel.

Forrás:
21 NAP

Jelenleg a program alap verzióját láthatjuk. Felül a visszaszámláló megállíthatatlanul pörög, segítünk a matekban, augusztus 22-én indul a 3 hetes életmódváltó program. Ez azt jelenti, hogy eddig van lehetőségetek előfizetést vásárolni az applikáción keresztül. Ha ezt megteszitek vagy már meg is tettétek, akkor augusztus 22-én újdonságokkal frissül majd az app. Felkerülnek a tornavideók, jógavideók, receptek, bevásárlólista, ételrendelés, olvasnivalók és még számos lehetőség. Némelyik a szórakozást szolgálja majd, míg valamelyik másik a fejlődést.  

Ami még nagyon fontos, hogy minden egyes nap értékes nyereményeket sorsolunk ki azok között, akik az aktuális napon előfizetést vásároltak.

Minden nyertest másnap 12:00 óráig értesítünk e-mailben. Szóval ha ma regisztráltál, akkor lehet, hogy holnap pont te leszel az, akinek az e-mailjei között landol a jó hírt hozó üznenet. Hogy tovább fokozzuk az izgalmat, az ajándékok titkosak. De azért szeretnénk megmutatni néhány meglepetést a listánkról:

  • Lila masnis Olivia Natural csomag – 4 110 Ft
  • Arany masnis Olivia Natural csomag – 6 350 Ft
  • Dovex IDYLLE parfüm – 23 750 Ft
  • Dovex körömlakk – FIRE BOW – 7 850 Ft
  • HighCare Cosmetics – peelingező, méregtelenítő, feszesítő – Multitalent Body Mask csomag – 28 100 Ft
  • HighCare Cosmetics – regeneráló, hidratáló krém Q 10-zel – 24 070 Ft
  • HighCare Cosmetics – gyümölcssavas – SELF Charming Mask – 24 700 Ft
  • HighCare Cosmetics – szalonkezelés kupon – 50 000 Ft
21 nap logó fehér

Hogyan csatlakozhattok a 21 NAP – Pont neked életmódváltó programhoz? 

Augusztus 22-én indul az applikáció teljes verziója.

A profiloldalon keresztül vásárolhatsz előfizetést, amely 21 000 forint helyett szuperkedvezményesen 4990 forint. Kattints a letöltött applikáción belül a profiloldaladon található Előfizetés gombra, és kövesd az utasításokat!

Az indulásig minden nap értékes ajándékokat sorsolunk ki az aktuális napi előfizetők között.

Ajánlott cikkek