Egyéb kategória

Hófehérkék és munka hősnői, figyelem! Napozás nélkül is lehettek gyönyörű barnák

Nyáron egy kicsit mindannyian felszabadulunk: munka után nem sietünk haza, megnézünk egy filmet a kertmoziban vagy végigcsevegjük egy pohár bor mellett az estét. Szívesen vállalunk be valami új dolgot: színesebb ruhákat, feltűnőbb hajszínt, extrémebb hobbit. Szívesebben mutatjuk meg a lábunkat vagy a vállunkat a kedvenc nyári ruhánkban. És azt is szeretjük, ha ilyenkor kicsit barnábbak vagyunk még akkor is, ha nincs időnk órákon át napozni. A napcsókolta bőrszínt akár néhány perc alatt elérhetjük a 21. századi kozmetikai termékek segítségével. Azért néhány tippet és szabályt fogadjatok meg tőlünk a könnyű barnulás kedvéért.

vous - 2016.07.20.
Hófehérkék és munka hősnői, figyelem! Napozás nélkül is lehettek gyönyörű barnák

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Megtanítunk összecsomagolni a nyárra – Tuti holmik fesztiválra, strandra és utazáshoz Megtanítunk összecsomagolni a nyárra – Tuti holmik fesztiválra, strandra és utazáshoz

Megtanítunk összecsomagolni a nyárra

Ha ti is utáltok nyáron a szobában ücsörögni, ne fogjátok vissza magatokat: menjetek strandolni, utazzatok, fesztiválozzatok. De bármelyiket is választjátok, ne felejtsétek el magatokkal vinni azokat a holmikat, amikre biztosan szükségetek lesz.

A legjobb cuccokért kattintsatok ide!

A cikk megjelenését a DOVE DermaSpa Summer Revived önbarnítós testápolói támogatták, amit világosabb és sötétebb bőrre is megtaláltok már a boltokban!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.