Egyéb kategória

Megvan a tökéletes megoldás a szempillacsomók ellen

A legtöbb nő egyik rémálma, ha sminkről van szó, az összecsomósodott szempilla. Most megmutatom, milyen könnyen meg tudtok szabadulni tőle percek alatt.

vous - 2016.07.17.
Megvan a tökéletes megoldás a szempillacsomók ellen

Általában a sminketek utolsó lépéseként a szempillaspirált viszitek fel, hiszen ezzel koronázzátok meg a megjelenéseteket. Ez azonban nagy bosszúságot is okozhat, mert lehet, hogy elrontjátok, csomós lesz és akkor nem segít más, csak a lemosás. Így pedig elronthatjátok az egész sminketeket és kezdhetitek a legelejéről az egészet. Most itt egy szuper megoldás, ami csak a szempillákra koncentrál és kijavítja a problémát hatékonyan. A kivitelezés pedig egyszerűbb, mint gondolnátok.

Amire szükségetek lesz:

  • szempillafésű
  • sminklemosó 

Valójában akár nektek is eszetekbe juthat ez az ötlet, hiszen a sminklemosó oldja a sminket, ha pedig a szempillafésűt belemártjátok, akkor ki is fésüli a csomókat finoman.

Forrás:
pexels

És ha már szempillaspirálokról van szó, a VOUS-lányok már kipróbálták nektek azokat, amelyek még a Titanic végén is a pillákon maradnak, és azt is elárultuk, hogy mi az a három dolog, amitől tökéletes lesz egy szempillafesték.

Ajánlott cikkek