Egyéb kategória

Régi nyár, jöjj vissza: ezek hiányoznak legjobban a dolgozó csajoknak

Nem szépítem, csajok: sokszor sír a szám, hogy alig van szabadidőm, mert felnőttem. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül, és ha már ti is elvégeztétek a sulit hasonló érzésekkel küzdötök.

vous - 2016.07.17.
Régi nyár, jöjj vissza: ezek hiányoznak legjobban a dolgozó csajoknak

Ha még iskolába jártok és nem dolgoztok, nem biztos, hogy átérzitek az öreganyás érzésem: milyen szépek is voltak a régi nyarak! Akkor nekünk, dolgozó csajoknak, még nem kellett korán kelnünk, nem kellett egyik helyről a másikra rohanni, max megfőztük az ebédet, kitakarítottunk és jöhetett a szórakozás. Mégis mi az, amit a legjobban visszasírunk?

Azok a ráérős reggelek                  

Miket is beszélek, azok már messze nem reggelek voltak. Hol délben, hol kora délután másztunk ki az ágyból, azt is csak azért, hogy viszonylag „normális időben” induljon el a napunk.

Alvás

Annyira imádtunk aludni, nem? Még mindig szerelmesek vagyunk az ágyunkba a takarónkkal együtt, hiába kánikula van. Nekünk a takaró kell, mert megvéd mindentől, csak a szörnyű ébresztőóra hangjától nem. De a rongy reggeleknek így véget vethetünk!

Objektum doboz

Bulizás reggelig

Nem számított, hogy nincs hétvége. Mindig volt alkalom egy jó bulira! Ha másért nem, azért, mert unatkoztunk.

Napozás az udvaron

Manapság pedig mire munka után végzünk a napi teendőinkkel, szó szerint lemegy a nap.

Objektum doboz

Hétköznapi strandolások

Spontán döntöttünk a csobbanások mellett, éppen ezért is voltak ilyen felemelőek ezek a frissítő átúszott délutánok.

Átcsetelt éjszakák

Ha éppen nem mentünk sehova este, akkor is folyamatosan a barátnőinkkel dumcsiztunk. Meg kellett beszélni, hogy mit ettünk, kivel találkoztunk aznap, mi lesz a másnapi terv. Most pedig mihamarabb irány az ágy, mert reggel valahogy értelmes időben kell felébrednünk.

Objektum doboz

Nektek mi hiányzik a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.