Egyéb kategória

Pápá, Uber! 10 ok, amiért nagyon fogsz hiányozni!

Az Uber tavaly robbant be Magyarországra, és úgy kellett a budapesti fiatalságnak, mint egy falat kenyér. Olcsó és biztonságos utakat tudhattak maguk mögött azok, akiknek nem futotta taxira. Eddig. Ugyanis július 24-én határozatlan időre felfüggesztik hazánkban a szolgáltatást.

vous - 2016.07.14.
Pápá, Uber! 10 ok, amiért nagyon fogsz hiányozni!

Az új taxistörvény kapcsán kilátásba helyezett bírságok és betiltás fenyegetettsége miatt kénytelen kitolatni Magyarországról az Uber, ami 1200 sofőrt és 160 ezer utast érint. Mind a volán mögött, mind az utasüléseken ülők nagyon szomorúak miatta. Mi is! Éppen ezért összegyűjtöttük a legfőbb okokat, amik miatt nem lesz már ugyanolyan a péntek és szombat estén az Uber nélkül.

1. Mindig tudtuk, mennyibe kerül majd az utunk, nem voltak kínos meglepetések

Egyszer azért kellett kiszállnom félúton a taxiból, mert csak négyezer forint volt nálam, és félúton derült ki, hogy az bizony nem lesz elég a célállomásig, és még kártya sem volt nálam… elég kínos volt.

Forrás:
giphy

2. Sőt, volt, hogy az Uber meghitelezte az utat a legközelebbi használatig

Elfogyott a pénz a kártyámról, mégis hazakerültem hajnalban gond nélkül, és mindössze annyi történt, hogy mikor legközelebb Ubert rendeltem, levonta a kis tartozásomat.

Forrás:
giphy

3. Buliba menet még a zenét is engedték kiválasztani, mit hallgassunk

Forrás:
giphy

A további 7 nosztalgikus pontért kattintsatok IDE a cikk folytatásához

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek