Egyéb kategória

Megvan a magyarázat arra, miért kell néha szex közben pisilnetek

Ha veletek is előfordult már, hogy szex közben hirtelen úgy éreztétek, pisilni kell, megnyugtatok mindenkit, semmi gond nincs ezzel. Nem vagytok elátkozva, hisz van egy teljesen logikus és tudományos magyarázata annak, miért történik mindez.

vous - 2016.07.11.
Megvan a magyarázat arra, miért kell néha szex közben pisilnetek

Roppant észszerű oka van annak a jelenségnek, amikor szerelmeskedés közben azt veszitek észre, hogy: basszus, pisilni kell. Mivel a hólyag a vagina mögött található, így a szexuális érintkezés során ahogyan nyomás éri a vagina falát, úgy a hólyagot is kellő nyomás érheti ahhoz, hogy az pisilési ingert váltson ki – írja a Hello Giggles. Sőt, vannak olyan pózok, amik még inkább erősíthetik ezt az érzést, így ha sűrűn előfordul veletek ez a probléma, érdemes más pózok felé kacsingatni.

Forrás:
www.istock.com

Mit tanácsolunk? A hátulról történő behatolást érdemes egy kis időre szüneteltetni, ugyanis ez az a helyzet, ami leginkább nyomást gyakorolhat ránk és a húgyhólyagunkra. És persze hancúrozás előtt érdemes elmenni a mosdóba.

Mi történik, ha ez sem segít? Valószínűleg több köze van a problémának a G-pontotokhoz, mint a hólyagotokhoz, ugyanis ez az érzékeny terület is képes hasonló érzéseket kiváltani szex közben.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.